Patronun dağıttığı zarfı açan çalışanlar gözlerine inanamadı

ABD'de bir emlak şirketi yeni yıl partisinde çalışanlarına hayatlarının en büyük sürprizini yaptı. Kendilerine verilen kırmızı zarfları açan çalışanlar, 50 bin dolarlık ikramiyeyi görünce sevinçten ne yapacağını şaşırdı.

Dünya Yayın: 11 Aralık 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 11.12.2019 13:57:32
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1246 okunma
Google News

ABD'de önceki gün çekilen görüntüler uluslararası kamuoyunun gündemine oturdu. ABD'nin Maryland eyaletindeki Baltimore kentinde bulunan St. John Properties isimli emlak şirketi her yıl düzenlediği yeni yıl partisini önceki gün gerçekleştirdi.

 

Etkinlik alanına girilirken katılımcıların isminin olduğu kırmızı zarflar teker teker verildi. Daha sonra parti devam ederken şirketin kurucusu ve başkanı Edward St. John sahneye çıkıp iyi yıl dileklerini sundu ve çalışanlarından ellerindeki zarfları açmalarını istedi.

 

HER BİR ÇALIŞANA 50 BİN DOLAR İKRAMİYE

 

Bu sırada heyecanla ellerindeki zarfı açan 198 çalışanın ağzı açık kaldı. Zarfların içinde çalışanlara verilen yılbaşı ikramiyesinin rakamları yer alıyordu. Toplamda 10 milyon dolarlık ikramiye verileceğini açıklayan Edward St. John, böylelikle ortalama olarak her bir çalışana 50.000 dolar vermiş oldu.

 

"BU OLAY YAŞAMIMI TAMAMEN DEĞİŞTİRECEK"

 

Zarflarda kendi kıdemlerine göre alacakları ikramiye tutarını gören bazı çalışanlar gözyaşlarına hakim olamazken birçoğu çığlıklar içinde yakınlarını arayarak bu haberi verdi. Yerel basına konuşan şirket çalışanları, "19 yıldır burada çalışıyorum ve bu olay yaşamımı tamamen değiştirecek" dedi.

 

Yaşananların ardından Baltimore Sun'a konuşan patron Edward St. John, "Ben kutlama yapmak istiyordum ve insanların yaşamlarında bir fark yaratmak istiyordum. Geminin dümeninde ben varım ama gemiyi çalıştıranlar onlar" ifadesini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.