Patinajlı ve makaslı düğün konvoyu terörü! Polis her yerde arıyor

İstanbul Çekmeköy’de düğün eğlencesi adı altında koronavirüs salgınına ve artan vakalara rağmen bir araya grup, sokağı trafiğe kapatarak motosikletlerle patinaj çekti. Ortalığı dumana boğarak adeta terör estiren grup ardından konvoy halinde yola çıkarak trafiği tehlikeye düşürdü. Sürücülerden birinin “makas” da attığı eğlenceyi kaydeden grup bir de sosyal medyada paylaştı.

Asayiş Yayın: 26 Ekim 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 26.10.2020 09:52:19
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
757 okunma
Google News

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında alınan tedbirler sonrasında artan vakalara rağmen Çekmeköy’de bir grup dün düğün eğlencesini adı altında bir araya geldi. Semtteki bir sokakta saatlerce eğlenen grup ardından araçlarına binerek konvoy oluşturdu. Grup bir süre ilerledikten sonra sokağı trafiğe kapatarak motosikletlerle dakikalarca patinaj çekti.

 

Patinaj çekip “makas” attılar

 

Ortalığı dumana boğan grup ardından tekrardan hareket haline geçerek konvoy halinde karayoluna çıktı. Burada konvoydaki sürücülerden biri araçların arasında “makas” atarak trafiği tehlikeye düşürdü. Dörtlü sinyallerini yakarak şeritlere dağılan grup, trafiği tehlikeye düşürerek mega kentte saatlerce konvoy halinde tur attı. Gruptakiler trafiği tehlikeye düşürdükleri o anları sosyal medyada paylaştı.

 

Polis, trafiği tehlikeye düşüren sürücülerin peşine düştü.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.