Para kazanmak için ünlü iş adamlarıyla ilişki yaşıyorlar

İngiltere'de bulunan bir mankenlik ajansının sahibi Rob Cooper, Aşk Adası ve Towie gibi reality şovlarla ünlenen kadın yıldızların, para kazanmak için zengin iş adamları ve ünlü futbolcularla para karşılığı cinsel ilişkiye girdiklerini söyledi.

Gündem Yayın: 21 Ağustos 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 21.08.2019 10:58:39
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1062 okunma
Google News

İngiltere'de bulunan bir modellik ajansının sahibi Rob Cooper, Aşk Adası ve Towie gibi reality şovlara katılan kadınların, programdan ayrıldıktan sonra, eski çalıştığı işlere geri dönmek istemediklerini ve daha çok para kazanmak için ünlü kadınlara zaafı olan iş adamları ve futbolcularla cinsel ilişkiye girdiklerini söyledi.

 

Rob Cooper, 2013 ve 2018 yılları arasında reality şovlarla ünlenen kadınların sayısının hızlı bir şekilde arttığını belirtti.

 

Aşk Adası'yla ünlenen Lauren Goodger, bir iş adamının kendisine cinsel ilişki için 40 bin pound teklif ettiğini ama bu teklifi geri çevirdiğini söyledi. 

 

Model Sophie Anderton da, kendisine bir iş adamından cinsel ilişki için yüklü miktarda para teklifi geldiğini ve seans başına 10 bin pound aldığını, toplam beş seans sonunda 50 bin pound kazandığını söyledi.

 

Yarışmacıların, yarışma sonrası normal ve düşük ücretli işlerde çalışmayı onur kırıcı bulduklarını söyleyen Rob Cooper, ondan fazla ünlü kadının, ajanslardan kendilerine zengin adam bulduklarını anlattı.

 

Kadınlara yapılan tekliflerin 4 bin ve 20 bin pound arasında değiştiğini, ayrıca bazı kadınların, para dışında ilişki yaşadığı adamlardan, Dubai'deki lüks otellerde kalmayı ve Instagram'da fotoğraf paylaşabilecekleri mekanlara götürülmeyi istediğini söyledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.