Panorama 1326 Bursa'ya büyük ödül

Osmangazi Belediyesi’nin vizyon projelerinden olan Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi, Uluslararası İdealkent Ödülü almaya hak kazandı.

Yayın: 14 Ocak 2020 - Salı - Güncelleme: 14.01.2020 17:15:15
Editör -
Okuma Süresi: 46 sn.
946 okunma
Google News

Dünyanın tam panoramik en büyük müzesi özelliğine sahip olan Panorama 1326 Bursa, kısa sürede Türkiye’nin gurur kaynağı olmayı başardı. Tarihi şehir Bursa’nın yeni kültür ve turizm durağı olan dev yapı, Uluslararası İdealkent Ödülleri’nde “Sosyal ve Katılımcı Belediyecilik” kategorisinde seçici kurul tarafından ödüle layık görüldü. Fransa’nın başkenti Paris’teki UNESCO Binası’nda 16 Ocak Perşembe günü gerçekleştirilecek ödül töreninde Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, ödülü Avrupa Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi Başkan Yardımcısı Barbara Toce’den alacak.

 

Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi, ödül alan diğer projelerle birlikte UNESCO çatısı altında düzenlenecek sergide bir hafta boyunca ziyaretçilere tanıtılacak.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.