Özge Ulusoy'un değişimi olay oldu

Her defasında estetik iddialarını yalanlayan manken Özge Ulusoy'un, 2008 yılında Kanal 7'de 'Dilek Ağacı' adlı filmde 'şeytan' rolünü canlandırdığı ortaya çıktı. Ulusoy'un o hali sosyal medyada tartışma yarattı.

Yaşam Yayın: 09 Eylül 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 09.09.2020 15:46:55
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1350 okunma
Google News

2003 yılında katıldığı 'Miss Turkey' yarışmasında ikinci olan ve kariyer basamaklarını hızla çıkan ünlü model ve sunucu Özge Ulusoy'un seneler önce oynadığı filmdeki görüntüleri görenleri şaşkına çevirdi.

 

Kanal 7'de 2008 yılında yayınlanan 'Dilek Ağacı' adlı filmde koyu makyajıyla 'şeytan' rolünü canlandıran Ulusoy'un bu görüntüsünü görenler tanımakta güçlük çekti.

 

 

Zaman zaman fiziksel değişimiyle magazin gündemine damga vuran isimlerden biri olan Özge Ulusoy, hiçbir zaman ameliyat olarak estetik yaptırmadığını söylese de ortaya çıkan görüntüler her defasında herkesi şaşkına çeviriyor.

 

 

Bir dönemin Instagram akımına uyarak yaptığı makyajsız paylaşımıyla da uzun uzun adından söz ettiren Özge Ulusoy, o esnada yine estetik iddialarıyla gündeme gelmişti.

 

 

Ardından da Özge Ulusoy'un eski bir fotoğrafı sosyal medyada yayılmış görenler şoke olmuştu.

 

 

Ulusoy ise o fotoğrafa dair hiç açıklama yapmasa da estetikli olduğu iddiaları hakkında şunları söylemişti :"İyi yaş alıyorum demek ki dikkat çekiyor. Ben bununla mutlu oluyorum. Sosyal medya hesabıma yaptırdığım her şeyi koyuyorum. İnsanların estetiği nasıl anladıklarına bağlı. Plastik cerrahi ise ben ameliyat olmadım ama hep söylüyorum botoks yaptırıyorum, dolgu yaptırıyorum. Zaten saklamıyorum, yaptırdığım doktorları da seve seve paylaşıyorum. Eğer ameliyat olmam gerekirse de olurum.''

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.