Özel kuvvetlerden kaçış yok! Teröristler böyle yakalandı

Türk özel kuvvetler askerleri, Rasulayn'da YPG'li teröristi canlı yakaladı. İlçenin kırsalındaki şiddetli çatışmalar sürerken, T-155 Fırtına obüsleri terör hedeflerini vuruyor.

Gündem Yayın: 16 Ekim 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 16.10.2019 14:32:41
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
606 okunma
Google News

Türkiye'nin Barış Pınarı Harekâtı sekizinci gününe girdi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan teröristlerden temizlenen alanın 1220 kilometrekareye ulaştığını açıkladı.

 

Türk özel kuvvetleri, Rasulayn ilçesinde iki YPG'li teröristi canlı yakaladı.
 

Teröristler kaçacak yer arıyor! Köy köy mücadele...

 

Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı harekatlarında etkin rol oynayan yerli üretim T-155 Fırtına obüsleri, Barış Pınarı Harekatı'nda da terör hedeflerini tam isabet vuruyor. Rasulayn ilçesinin doğusundaki köylerde yuvalanan YPG/PKK'lı teröristlere karşı yürütülen operasyonlar da devam ediyor. 

 

Terör hedeflerini aralıksız vuruyorlar

 

Resulayn'da sessiz geçen gecenin ardından sabahın ilk ışıklarıyla birlikte çatışmalar yeniden başladı. İlçenin doğu ve batısında yürütülen operasyonlarda tüneller kazan teröristler, nokta atışlarla imha ediliyor. Şiddetli çatışmalar nedeniyle sınırdan dumanlar yükseliyor.

 

Belirlenen terör mevzileri Ceylanpınar sınır hattında konuşlandırılan topçu birlikleri tarafından da obüs ve çok namlulu roketatarla ateş altına alındı.

 

Çatışmaların yaşandığı bölgeye takviye birlikler ve ambulansların sevk edildiği görüldü.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.