Oyuncu İlayda Akdoğan İran'da mahsur kaldı

İlayda Akdoğan, İranlı basketbolcu aşkını görmek için Tahran’a gitti. 21 yaşındaki oyuncu, İran’daki salgından sonra uçuşlar iptal edilince ülkede mahsur kaldı.

Yaşam Yayın: 02 Mart 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 02.03.2020 14:05:48
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2467 okunma
Google News

"Masallardan Geriye Kalan" adlı filmdeki rolüyle de dikkatleri üzerine çeken İlayda Akdoğan, İran'da mahsur kaldı. 21 yaşındaki oyuncu, bir yıldır aşk yaşadığı İranlı basketbolcu Roham Kabir'i görmek için geçtiğimiz günlerde soluğu Tahran'da aldı.

 

Hemen gelmeye çalıştı ama...

 

İlayda Akdoğan, uçaktan indikten kısa bir süre sonra ülkede koronavirüs vakaları ortaya çıktı. Peşinden ölüm haberleri de gelince, oyuncu paniğe kapıldı. İlayda Akdoğan, hemen uçağa binip Türkiye'ye gelmeye çalıştı ancak karşılıklı uçak seferleri iptal edilince İran'da mahsur kaldı.

 

'Kalkıp ülkene gitsene'

 

Binlerce insan gibi ölümcül hastalığa yakalanmamak için sevgilisinin evinden çıkmayan İlayda Akdoğan, vakit geçirmek için Farsça öğrenmeye başladı. Oyuncu, İranlı sevgilisinin evinden paylaştığı karelere de "Karantinadayız" notunu düştü. Oyuncu, bir hayranının "Kalkıp ülkene gitsene. Deli misin ya. Her gün daha kötü olacak" şeklindeki mesajını ise şöyle yanıtladı:

 

"Ben de günlerdir keyfimden buradayım zaten. Sabır sabır yaa sabır."

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.