Otoparkta bulunan bir buçuk metrelik yılanın yakalanma anı kamerada

Ankara'da bir apartmanın otoparkında bulunan 1.5 metrelik yılan kısa süreli panik yarattı. Ekiplerin uzun uğraşlar sonucu bir poşete koyduğu yılanın yakalanma anı bir vatandaşın cep telefonu kamerasıyla anbean kaydedildi.

Yayın: 29 Ekim 2020 - Perşembe - Güncelleme: 29.10.2020 11:06:43
Editör -
Okuma Süresi: 42 sn.
525 okunma
Google News

 

İlginç olay, Sincan Atatürk Mahallesi Onur Caddesi üzerinde bulunan bir apartmanın oto parkında meydana geldi. Otoparkta bina sakinleri yaklaşık 1.5 metre boyunda yılan görünce itfaiye ekiplerinden yardım istedi.

 

UZUN UĞRAŞLAR SONUCUNDA YAKALANDI

 

İhbar üzerine olay yerine gelen Sincan itfaiye ekipleri uzun uğraşlar sonucunda yılanı yakaladı. Yılan, dikkatli bir şekilde poşet içine konuldu. Yılan daha sonra doğaya salıverildi.

 

"ÖLMESİN YAZIK"

 

Ekipler ve vatandaşlar yardımıyla yakalanan yılana şefkat gösteren bir vatandaşın "aman kuyruğunu koparmayın, üstüne basmayın ölmesin yazık" dediği duyuldu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.