ÖSYM duyurdu! Sınava girecek öğrencilerden HES kodu istenecek

ÖSYM Başkanı Halis Aygün, Başkanlık tarafından uygulanacak sınavlara başvurularda adaylardan HES kodu bilgisi isteneceğini bildirdi.

Gündem Yayın: 13 Ağustos 2020 - Perşembe - Güncelleme: 13.08.2020 16:14:46
Editör -
Okuma Süresi: 39 sn.
1110 okunma
Google News

ÖSYM Başkanı Aygün, yaptığı açıklama ile başkanlık tarafından uygulanan sınavlarda adaylara HES kodu zorunluluğu getirildiğini belirtti.

 

Aygün'ün açıklamasında, "Değerli adaylarımız, pandemi döneminde Sağlık Bakanlığı tarafından alınan önlemler kapsamında, başkanlığımızca uygulanacak sınavlara başvurularda sizlerden HES Kodu bilgisi istenecektir." ifadesi yer aldı.

 

HES KODUNUN NASIL ALINACAĞINI GÖRSELLE ANLATTI

 

Başkan Aygün, "Sınav başvurusu yapacak adaylarımızın başvuru işlemlerinden önce HES kodunu edinmesi gerekecek. HES Kodu için ayrıntılı bilgilere Sağlık Bakanlığımızın https://hayatevesigar.saglik.gov.tr internet adresinden ulaşabilirsiniz" diyerek bir de HES kodunun nasıl alınacağına ilişkin görsel paylaştı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.