Osmangazi personeline kort tenisi kursu

Osmangazi'de yaşayan herkesin spor yapması adına ilçenin dört bir tarafını spor tesisleri ile donatan Osmangazi Belediyesi, belediye personeli için kort tenisi kursu açtı.

Yayın: 06 Ocak 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 06.01.2020 13:02:01
Editör -
Okuma Süresi: 36 sn.
894 okunma
Google News

Osmangazi Belediyesi, belediye personelini spor yapmaya teşvik ediyor.  Osmangazi Belediyesi tarafından kente kazandırılan Ertuğrul Sağlam Spor Tesisi'nde düzenlenen kort tenisi kursuna belediye personelinin ilgisi büyük oldu.

 

Tecrübeli antrenörler eşliğinde haftanın 2 günü gerçekleştirilen kursta, belediye personeli hem tenis sporunun inceliklerini öğreniyor, hem de keyifli dakikalar geçiriyor.

 

Kort tenisi kursunun kendileri açısından oldukça verimli geçtiğini ifade eden belediye personeli, bugüne kadar yapma imkanı bulamadıkları tenis sporu ile belediyenin açtığı kurs sayesinde tanışmış olduklarını ifade etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.