Osmangazi'den eğitime destek

Bursa'da eğitime desteğini her yıl arttırarak sürdüren Osmangazi Belediyesi, son 11 yılda ilçedeki eğitim yatırımları için 53 milyon liralık kaynak kullandı.

Yayın: 08 Eylül 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 08.09.2021 15:30:05
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
554 okunma
Google News

Bugüne kadar hayata geçirdiği yatırımlar ve sosyal sorumluluk projeleri ile birçok yerel yönetime ilham kaynağı olan Osmangazi Belediyesi, eğitim alanındaki çalışmalarını da bir adım öne taşıdı.

Osmangazi Belediyesi, gerek ilçe genelinde ihtiyacı bulunan okulların fiziki şartlarının iyileştirilmesi, gerekse çocukların ve gençlerin gelişimlerine katkı sunulması amacıyla birbirinden değerli çalışmalara imza attı. Eğitime destek çalışmaları kapsamında bugüne kadar Osmangazi’deki 116 okulda bakım, onarım, tadilat ve çevre düzenleme çalışmaları gerçekleştirdiklerini belirten Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “İlçemizdeki ilk ve orta dereceli okulların daha sağlıklı, daha modern ve daha temiz şartlarda eğitim verebilmeleri amacıyla okullarımızın tadilat ve bahçe düzenleme çalışmaları ile eğitime destek veriyoruz. Ayrıca, ilçemize bir ilkokul ve ortaokul, bir uluslararası lise ve bir adet anaokulunu kazandırdık. Eğitim yatırımları için bugüne kadar 53 milyon liralık kaynak kullandık” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.