Osmangazi'de riskli binalar yıkılıyor

Osmangazi Belediyesi, Kavaklı Mahallesi’ndeki riskli binaların yıkımını sürdürüyor. Kamulaştırma çalışmaları tamamlanan binaların tek tek yıkılmasıyla Bursa’nın gönül sultanlarından Üftade Hazretleri’nin türbesi ve camii de ortaya çıkıyor.

Yayın: 01 Aralık 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 01.12.2021 15:30:05
Editör -
Okuma Süresi: 34 sn.
707 okunma
Google News

Bursa’nın en eski mahallelerinden Kavaklı’da geçtiğimiz Mart ayında yaşanan toprak kayması sonucunda zarar gören binalar, Osmangazi Belediyesi’nin kamulaştırma çalışmalarının ardından yıkılarak yeşil alana dönüştürülüyor. Kamulaştırma çalışmaları tamamlanan riskli binalar tek tek yıkılırken, inanç turizmi adına önemli bir bölge olan Üftade Camii ve Türbesi’nin çevresi de genişliyor. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Kavaklı’daki yıkım çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirterek, bölgeyi riskli yapılardan en kısa zamanda temizleyeceklerini söyledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.