'Onurum 1 milyon dolardan önemli' diyen Turabi, ortalığı birbirine kattı

Survivor ile adını duyuran Turabi Çamkıran, ikinci kez katıldığı War of the Worlds yarışmasında kavga etti. Güvenlik görevlilerinin zor sakinleştirdiği Turabi, "Onurum 1 milyon dolardan daha önemli" diyerek yarışmadan çekildi.

Yaşam Yayın: 01 Kasım 2019 - Cuma - Güncelleme: 01.11.2019 09:13:55
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1752 okunma
Google News

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor'daki başarısıyla adını duyuran Turabi Çamkıran, geçtiğimiz yıl şampiyon olduğu "War of the Worlds" yarışmasına yeniden katıldı. Çamkıran, War of the Worlds adıyla Amerika'da oldukça ünlenen yarışmada oyun esnasında bir yarışmacıyla kavga etti.

 

 

GÜVENLİK GÖREVLİLERİ ZOR SAKİNLEŞTİRDİ

 

Başarısı ve hırsıyla her daim adından söz ettiren Turabi, oyun esnasından bir yarışmacı kendisine tepki gösterince sinirlerine hakim olamadı. Güvenlik görevlilerinin zor sakinleştirdiği Çamkıran, yarışmadan çekilme kararı aldı.

 

 

"KORUMALAR OLMADIĞI ZAMAN O TAVUĞUN BÜTÜN KEMİKLERİNİ KIRARIM"

 

Yaşanan kavga sonrası Instagram hesabından paylaşım yapan Çamkıran "Onurum 1.000.000'dan daha önemli. Eve kendi isteğimle dönüyorum. (Diskalifiye diye bir şey yok!) Çünkü bu kavgadan sonra yarışma evine dönersem, etrafta korumaların olmadığı zaman o tavuğun bütün kemiklerini kırarım." dedi.

 

5 MİLYON TL KAZANDI

 

Survivor'dan sonra ABD'nin en çok izlenen yarışması The Challenge katılan Turabi, burada da şampiyon olmuştu. Başarısıyla yarışmaya damga vuran Turabi, yaklaşık 5 milyon TL'lik ödülün de kazanmıştı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.