Onur Market'ten bir günde iki yeni proje

İnsana değer katan projelerin içinde bulunmaya özen gösteren Onur Market, eski Milli sporcu olan Sercan Yıldırım’ın Futbol Akademisine sponsor olarak genç yıldızların yetiştirilmesine destek olurken, Gönüllü Hareketi Derneği ile yaptığı anlaşmada da ihtiyaç sahibi kişilere elini uzatacak.

Yayın: 28 Kasım 2021 - Pazar - Güncelleme: 28.11.2021 12:12:34
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
939 okunma
Google News

Onur Market markasıyla gıda perakende sektöründe 155 marketi ile zincir mağaza olarak faaliyetlerini sürdüren Özen Grup, yeni yatırımlarının yanı sıra hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projeleriyle de adından söz ettiriyor. Onur Market, eski Milli sporcu olan Sercan Yıldırım’ın Futbol Akademisine sponsor olarak genç yıldızların yetiştirilmesine destek olurken, Gönüllü Hareketi Derneği ile yaptığı anlaşmada da ihtiyaç sahibi kişilere elini uzatacak.

 


YENİ YILDIZLAR BURSA’DAN ÇIKACAK 


Bursaspor’un en önemli yıldız oyuncularından Sercan Yıldırım’ın Bursa’da faaliyete geçirdiği Sercan Yıldırım Futbol Akademisine Onur Market göğüs sponsoru olarak yeni yeteneklerin çıkmasına destek olacak.        

Özen Grup Yönetim Kurulu Üyesi Onur Özen;“Özen grup olarak ticarete başladığımız günden itibaren ana ilke olarak, bu topraklardan kazandığımızı yine bu topraklara yatırma prensibinden ödün vermeden devam ediyoruz. Biliyorsunuz ki Bursa'ya geldiğimizden beri spordan sanata, eğitimden kültüre birçok alanda desteklerinizi sürdürüyoruz. Geçtiğimiz 3 sezonda şehrin takımı olan Bursaspor'a kol sponsorluğumuzla destek olduk. Bugün de şehrin sporda markası olan Sercan Yıldırım'ın faaliyete geçirdiği futbol akademisine sponsor desteği olarak şehrimizdeki yeni yeteneklerin çıkmasına katkı sağlayacağız. Bu anlaşmayla İnsana değer katan, ülkemizin adını her platformda başarılara koşturarak yeni yıldızların çıkacağı futbol akademisinin bir paydası olmaktan mutluluk duyuyoruz.               
                   
GÖNÜLLÜLÜK ORANI ONUR MARKET SAYESİNDE ÇOĞALACAK     

 
Bursa’da faaliyet göster Gönüllü Hareketi ile Onur Market, birden fazla projede birlikte iş birliği yaparak birçok kitleye el uzatacak.  İkili anlaşmada 4 ana proje üzerinde yoğun çalışmalar sarf edilecek.                   

Özen Grup Yönetim Kurulu Üyesi Onur Özen; Gıda Bankacılığı programı sayesinde ihtiyaç sahibi vatandaşlara gıda, giyim, temizlik, kırtasiye ürünleri konusunda destek olacağız. Marketlerdeki gıda israfının azaltılması için birlikte çalışacağız ve israftan kurtarılan ürünler yine ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırılacak.    


Oyuncak kütüphaneleri projesi ile mağazalara kurulan platformlara müşteriler eski-yeni oyuncakları ve kitapları bırakabilecekler. Kurulan kütüphaneye gelen çocuklar iki oyuncak ve bir kitabı, otuz gün süre ile ödünç alabilecekler. Bu sayede, çocuklara paylaşma erken yaşlarda paylaşma alışkanlığı kazandırma hedeflenmektedir. Benim Adım Gelecek (BAG) projemizin yeni döneminde, Özen Grup'un orta ve üst düzey yöneticileri gençlere mentörlük yapacaklar. Biz onlara aslında usta diyoruz. Gençlerle sekiz hafta sürecek bir usta-çırak yolculuğuna çıkacaklar. Bu sayede özel sektörden tecrübeler edinerek kendi kariyer hedeflerini daha sağlıklı çizebilecekler.                   
Yine Engelsiz Kütüphane projesinin bir stüdyosunu İstanbul'a kuruyoruz. Onur Marketler çalışanları, görme engelli gençlerin eğitimine destek olmak amacıyla test, ders ve masal kitabı seslendirmeleri yapacak. Seslendirilen kitaplar Engelsiz Kütüphane'nin internet sitesi ve mobil uygulaması aracılığıyla tüm Türkiye'deki görme engellilerin kullanımına ücretsiz olarak sunulacak.  Gönüllü Hareketi Derneği Başkanı Sertaç Şipka: “İşbirliğimiz birden fazla sosyal sorumluluk projesini kapsıyor. Onur Market ile birçok alanda örnek olacak bir işbirliğini hayata geçirmekten dolayı çok mutlu ve heyecanlıyız” dedi.
 
Özen Grup Yönetim Kurulu Üyesi ve Bursa Bölge Direktörü Hakan Özen; 2009 yılında Bursa'da kurulan Gönüllü Hareketi Derneği'nin bugün Türkiye çapında 24 bin gönüllüsü bulunuyor. Bu etkiyi daha da büyüterek, Gönüllü Hareketi'nin tüm Türkiye'de daha geniş bir kitleye yayılmasını istiyoruz. Bizde gönüllülüğün yaygınlaştırılması konusunda bundan sonraki süreçte tüm mağazalarımız ve personelimiz ile daha aktif rol alacağız.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.