Önce yaya...

Orhangazi Belediyesi tarafından İçişleri Bakanlığının trafikte yaya önceliğine dikkat çekmek için başlattığı “Önce Yaya” projesi ilçemizde hayata geçirildi.

Yayın: 08 Mayıs 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 08.05.2019 10:26:25
Editör -
Okuma Süresi: 44 sn.
4385 okunma
Google News

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, belediyemizce vatandaşlarımızın ve çocuklarımızın can ve mal güvenliğini önemsediklerini söyledi.

 

İçişleri Bakanlığınca, 2019 yılının “Yaya Öncelikli Trafik Yılı” ilan edilmesinin ardından Orhangazi Belediyesi Zabıta Amirliği Trafik Zabıta ekipleri ve Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ilçe genelinde yaya geçidi çizgileri ve uyarı sistemlerini tamamen elden geçiriliyor.
 

Şehrin araç ve yaya yoğunluğunun fazla olduğu cadde ve bulvarlar üzerinde çalışmalarına başlayan Trafik Zabıta Ekipleri, yaya önceliği konusunda ilçe genelinde yaya geçidi çizimleri ve “Önce Yaya” sloganı ile yapılan düzenlemelere başladı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.