On binler Nilüfer’de müziğe doydu

Nilüfer Belediyesi’nin düzenlediği Nilüfer Müzik Festivali, müzik tutkunlarına unutulmaz üç gün yaşattı. Sevilen sanatçıların sahne aldığı festivale on binlerce kişi katıldı. Festivalin kapanış konserini milyonların gönlünde taht kuran Athena yaptı. Ünlü grup parçalarıyla alanı dolduranlara büyük coşku yaşattı.

Yayın: 09 Eylül 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 09.09.2019 13:11:28
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
1613 okunma
Google News

Türkiye’de ve yurt dışında ödüllere değer görülen, müzik camiasında artık önemli bir yer edinen Nilüfer Müzik Festivali,  beşinci kez geniş katılımla gerçekleşti. 6-8 Eylül tarihlerinde Balat Atatürk Ormanı’nda gerçekleşen festivale, Bursa’dan olduğu kadar Türkiye’nin dört bir yanından çok sayıda müzik tutkunu katıldı.

 

İsteyenlerin kamp da yapabildiği Nilüfer Müzik Festivali’nde üç gün boyunca müzik yükseldi. Bol eğlencenin olduğu festivalde,  29 sanatçı ve grup iki ayrı sahnede konser verdi.

 

Akın Sevgör’ün konseriyle başlayan festival boyunca sahne alan seçkin sanatçı ve gruplar, katılımcıları müziğe doyurdu. Festivalin son gününde konserler dizisi Hedonutopia ile başladı,  Eda Baba, Eskiz, Rashıt, Dolu Kadehi Ters Tut, Muyayo Rif, Islandman, Ben Fero, Gaye Su Akyol, Roosevelt ve Cem Adrian ile devam etti.

 

 

İki sanatçı ayın sahnede

Cem Adrian konseri büyük ilgi gören konserlerden biriydi. Beş oktavlık sesiyle dünyadaki ender seslerden birisi olma özelliği taşıyan ünlü sanatçı Cem Adrian, seslendirdiği parçalarla hayranlarının gönlünü bir kez daha fethetti. Ünlü sanatçı sevenlerine bir de sürpriz yaptı ve kendisinden önce aynı sahnede konser veren Gaye Su Akyol’u sahneye davet ederek birlikte “Yıldızların Altında”  şarkısını söylediler. Festivalciler de iki sanatçının parçasıyla çok özel bir an yaşadı.

 

 

Athena coşturdu

Bu yıl beşinci kez düzenlenen Nilüfer Müzik Festivali’nin kapanış konserini Athena verdi. Athena şarkılarını binlerce hayranıyla birlikte söyledi.  Eğlencenin zirveye çıktığı gecede Athena,  festivale muhteşem bir kapanış yaptı. Athena’nın seslendirdiği “Her Şey Güzel olacak” parçasına alanı dolduran on binlerce kişi hep birlikte eşlik etti.

 

 

Başkan Erdem konserleri izledi

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem de Nilüfer Müzik Festivali’ne her gün katıldı. Festivalcilerin birlikte bol bol fotoğraf çektirdiği Başkan Turgay Erdem, Cem Adrian ve Athena konserlerini izledi. Başkan Erdem de alanı dolduran binlerce kişi ile birlikte sanatçıların parçalarına eşlik etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.