Olay itiraf! Benimle ilişkiye girmelerinin nedeni...

Amerikalı ünlü golfçü Paige Spiranac geçmişte birlikte olduğu erkeklerin, spordaki uzmanlıklarından yararlanmak için onunla çıktığını iddia etti. Güzel golfçü, "Ne yazık ki çocuklar beni golf dersleri almak, golf ekipmanlarını öğrenmek ve golf topları için kullanıyorlardı" dedi.

Yaşam Yayın: 21 Nisan 2020 - Salı - Güncelleme: 21.04.2020 10:17:52
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1533 okunma
Google News

Amerikalı ünlü golfçü Paige Spiranac, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle vaktini evde geçirirken, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla ses getiriyor.

 

Paige Spiranac geçmişte birlikte olduğu erkeklerin, spordaki uzmanlıklarından yararlanmak için onunla çıktığını iddia etti.
 

 

Spiranac, Instagram'da 2.4 milyon takipçisi ile bu alanda en çok takipçi sayısına sahip isimlerden birisi.
 

Spiranac, geçmişte golf dersleri almak isteyen birkaç adam tarafından kullanıldığını açıkladı. Ünlü golfçü, "Ne yazık ki çocuklar beni golf dersleri almak, golf ekipmanlarını öğrenmek ve golf topları için kullanıyorlardı." dedi.

 

Spiranac şunları ifade etti: Çaresiz olduğum için erkeklerin beni her zaman sevmesini istedim.

 

ABD'li ünlü golfçü ayrıca iunları kaydetti;"Bir başka adam daha vardı. Benden 7 gün 24 saat golf dersleri almak istiyordu. Benimle gerçekten sevimli bir şekilde iletişime geçiyordu ve bana cilveleniyordu.
 

"Bu 6 ay boyunca böyle devam etti ve birlikte olduk. Bana bir kız arkadaşını olduğunu bile söylemedi. 6 ay boyunca benimle birlikte olurken aynı zamanda kız arkadaşını da oyalıyordu."

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.