Sağlık durumu merak edilen Bahçeli'den sürpriz telefon

Hastaneye kaldırılmasının ardından sağlık durumu merak konusu olan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP'nin Basın Danışmanı Yıldıray Çiçek'i yeni doğan çocuğu için tebrik etmek maksadıyla aradı.

Siyaset Yayın: 05 Ekim 2019 - Cumartesi - Güncelleme: 05.10.2019 10:55:48
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1680 okunma
Google News

Son günlerde sağlık durumu merak edilen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Basın Danışmanı Yıldıray Çiçek'i aradı ve yeni doğan oğlu için tebriklerini sundu. Çiçek bu gelişmeyi Twitter hesabından duyurdu.

 

MHP Genel Merkezi, bir süredir sık sık hastaneye giden Bahçeli'nin ziyaretlerinin kontrol amaçlı olduğunu duyurmuştu. Bahçeli, sağlık tartışmalarının arasında günlük çalışmalarına devam ediyor.

 

Bahçeli, Türkgün Gazetesi Yazarı, Kutlu Sesleniş Dergisi Yazı İşleri Müdürü, MHP Genel Başkanı Basın Danışmanı Yıldıray Çiçek'e, yeni doğan oğlu için bir mesaj gönderdi.

 

ÇİÇEK, TWITTER'DAN DUYURDU

 

O mesajı Twitter hesabından paylaşan Çiçek ise "Bugün doğan çocuğum Efebey'in isim babası olan çok kıymetli Liderim Sayın Devlet Bahçeli, Özel Kalem Müdürümüz @mrtclkr bey aracılığıyla biraz önce arayarak 'Gözünüz aydın evladım' dedi. Türkiye onun sağlığını konuşurken, o ise direkt 'Eşiniz ve Efebey yavrumuz nasıl' diye sordu" ifadelerini kullandı.

 

Yıldıray Çiçek, bir sonraki paylaşımında ise Bahçeli'nin sağlık durumuna da vurgu yaparak, "Liderimizin sesini duymak, bugün için bana dünyanın en büyük hediyesi oldu. Allah başımızdan eksik etmesin. Sağlıklı, uzun ömürler diliyorum" diye yazdı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.