Yeni bölüm öncesi işler karıştı

Kanal D'nin polisiye dizisi Arka Sokaklar 14. yeni sezonu ile yarın akşam başlayacak. Unutulmaz bir sezon finali yapan dizinin 522. bölümünde seyirci Mesut Komiser şoku ile sarsılacak. Peki cuma akşamı yayınlanacak yeni bölümde başka neler olacak?

Yaşam Yayın: 12 Eylül 2019 - Perşembe - Güncelleme: 12.09.2019 10:38:40
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
3012 okunma
Google News

Arka Sokaklar hayranları yarın akşam Kanal D ekranlarına kilitlenecek. Yıllardır ilgiyle izlenen polisiye dizi Arka Sokaklar 14. sezonu, 522. yeni bölümü ile ekrana gelecek. Rıza Baba'nın ekibinde olan Mesut Komiser'in son durumu ise seyirciyi şok edecek. 

 

Arka Sokaklar'ın 13. sezon finalinde Volkan'ın şehit düşmesi ve Mesut'un vurulması ekibi darmadağın etmişti. Bu akşamki yeni bölüm bu acıların içinde başlıyor.

 

Mesut vurulduktan sonra hemen ameliyata alınıyor. Ameliyat sonrası bacakları ile ilgili yaşanan sıkıntıdan dolayı sevdiği meslekten uzak kalan Mesut iyice agrasif olmaya ve etrafındakiler özellikle Selin'i kırmaya başlıyor. 

 

 Kendini işe yaramaz hisseden Mesut bu durumu kaldıramıyor ve iyice içine kapanıyor. Mesut Komiser Selin ile ekipten uzak bir yaşamın içine giriyor. 

 

Bir daha asla göreve döneceğini düşünmeyen Mesut Komiser herkesi kendinden uzaklaştıyor. Mesut Komiser',n bu davranışı başta Selin olmak üzere tüm ekibin elini kolunu bağlıyor. 

 

Ekip ise, her zamanki gibi İstanbul sokaklarında adalet için mücadele etmeye devam ediyor!

 

Yeni sezonda kadroda kimler var: Yapımı Erler Film’in, yapımcılığını Türker İnanoğlu’nun üstlendiği, yönetmenliğini Orhan Oğuz’un yaptığı, senaryosunu Ahmet Yurdakul, Ozan Yurdakul, Sinan Yurdakul’un yazdığı dizi, yeni sezona kadrosuna kattığı üç yeni oyuncu ile başlıyor.

 

Yeni sezon çekimlerinin tüm hızla devam ettiği diziye Yiğitcan Ergin, Ela Yörüklü ve Gamze Topuz katıldı.

 

Peki diziye yeni katılan  Yiğitcan Ergin kimdir, daha önce hangi dizilerde rol aldı:  

Arka Sokaklar'ın yeni oyuncusu Yiğitcan Ergin, 1992 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Kamera karşısına ilk kez Mehmet Aslantuğ, Hande Doğandemir, Sezin Akbaşoğulları, Barış Arduç, Sarp Akakya ve Seçkin Özdemir gibi isimlerin rol aldığı Racon Ailem İçin dizisiyle çıktı. 

 

2017’de vizyona giren ve aynı isimli kitaptan sinemaya uyarlanan Kötü Çocuk filmiyle ilk beyaz perde deneyimini yaşadı. 

 

Yine 2017 Temmuz ayında yayın hayatına başlayan, başrollerinde Murat Ünalmış, Ayşe Çiğdem Batur, Tuvana Türkay isimlerinin yer aldığı Deli Gönül isimli diziye 3. bölümde Selim karakteriyle dahil oldu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.