20 kilo gelinlik, kilolarca altın..

Şarkıcı Aylin Coşkun, 15 yıllık sevgilisi Volkan Aslan ile dün akşam dünyaevine girdi.

Yaşam Yayın: 11 Eylül 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 11.09.2019 11:14:56
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
4822 okunma
Google News

Şarkıcı Aylin Coşkun 12 yıldır birlikte olduğu sevgilisi Volkan Aslan ile dün yapılan görkemli bir düğün ile dünyaevine girdi. Düğün öncesi kıydırdıkları imam nikahındaki mehir isteği ile gündeme gelen Coşkun, kilolarca giydiği gelinlikle de adından söz ettirdi.

 

Düğünden saatler önce dini nikah kıydıran Coşkun, eşinden mehir olarak her biri 1 kilo olan 10 külçe altın istedi. Şarkıcının bu isteğini nikahı kıyan imam da kağıda yazarak kayıt altına aldı. Aylin Coşkun'un istediği mehirin bedeli ise şu anki kurda 2 milyon 740 bin lira.
 

İmam nikahının ardından uzun zamandır hazırlandığı düğün için Aylin Coşkun, 3 farklı gelinlik giydi. 

 

 Şarkıcının ilk gelinliği tamı tamına 20 kilo. Coşkun'un ikinci gelinliğini ise ünlü model Gülşah Saraçoğlu imzalı. Gelinliğin fiyatı ise 15 bin dolar yani 87 bin TL. 

 

Yakın arkadaşı Hande Yener ile sahneye çıkarak düet yapan Coşkun ise yine 20 kilo ağırlığında payet ve püsküllerden oluşan bir elbise giydi.

 

İstanbul'daki lüks bir otelde yapılan düğüne sanat dünyasından da pek çok isim katıldı. Yıllardır bu düğünü bekleyen ünlü şarkıcıya kilolarca altın takıldı.

 

Öte yandan, Aylin Coşkun, "Kınaya değil, konsere gider gibi hazırlandım. Eh mekanın sahibi geldi" diyerek geçtiğimiz hafta Yeniköy'deki bir yalı da kına gecesi düzenlemişti. 

 

Gösterişli kına gecesiyle herkesi şaşkına çeviren Coşkun, eşi Volkan Aslan'ın kına ve düğün masraflarını karşılamak için evi ve arabasını sattığını söyledi.

 

Peki, Aylin Coşkun kimdir?

Aylin Coşkun, 1976 yılında Almanya'da dünyaya gelmiştir. Türk asıllı ailenin kızı olan Coşkun, eğitimini İzmir'de sürdürmüştür. İzmir Cumhuriyet Kız Meslek Lisesi'nde eğitimini tamamlayan Aylin Coşkun, 1997'de güzellik yarışması Miss Globe'da Türkiye Güzeli seçildi.

 

Müziğe olan ilgisiyle müzisyen hocalardan şan dersleri alıp bu konuda eğitimini tamamlamak üzere girdiği Müjdat Gezen Sanat Merkezi Şan ve Solfej bölümünden mezun oldu.

 

Bu arada İstanbul ve Ankara'da bir süre mankenlik yapmış, özel bir TV kanalında belli bir süre sunuculukta icra etmiştir. Şarkıcı günümüze kadar 7 tane albüm yapmıştır.

 

2000'li yılların başında ilk albümü Masalı Zeyno Müzik etiketiyle piyasaya çıkarmış sanatçının albümde kendisine ait Bu Kaçıncı parçası ve klip çektiği Yandım Allahım isimli parçaları ile müzik dünyasında yer etmiştir. Şarkıcı takip eden 6 albüm daha yapmıştır.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.