Bahar Şahin'den büyük itiraf

Kanal D'nin senaryosu ile büyük ses getiren dizisi Zalim İstanbul yeni sezonda ile seyirciyle buluştu. Güzelliği ile dikkatleri üzerine çeken dizinin Ceren'i Bahar Şahin'den ise çok konuşulacak Zalim İstanbul itirafı geldi.

Yaşam Yayın: 10 Eylül 2019 - Salı - Güncelleme: 10.09.2019 10:52:11
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
5247 okunma
Google News

Yeni sezonu merakla beklenen Kanal D dizisi Zalim İstanbul seyircisi ile buluştu. Farklı senaryosunun yanı sıra oyunculukları ile de konuşulan dizinin genç yeteneklerinden Bahar Şahin'den ilginç bir itiraf geldi. 

 

 Antakya’da yaşayan ve İstanbul'a göç etmek zorunda kalan Seher’in 3 çocuğundan biri olan Ceren karakterine hayat veren Bahar Şahin, güzelliğinin yanı sıra oyunculuğu ile de göz dolduruyor. 

 

Asi, başına buyruk ve gözü yükseklerde olan Ceren'in hikayesine hayat veren Bahar Şahin aslında gerçek hayatta bambaşka biri.  

 

Bir gazeteye verdiği röportajda dizi hakkında bir itirafta bulunan genç oyuncu çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Evin oğlu Cenk Karaçay ile bekaret sahnesi gündem olan Bahar Şahin meğer o sahne sonrası çok utanmış 

 

Hatta sahnenin çekimi sırasında yönetmen Cevdet Mercan’a dönüp “Hocam siz bakmasanız” diye seslenmiş. Bahar Şahin, ayrıca çekimler sonrasında eve gidince çok ağlamış ve çok utanmış. 

 

Peki dizide entrikaları ile tüm aileyi karıştıran Ceren'e hayat veren Bahar Şahin kim, kaç yaşında ve hangi dizilerde oynadı? 

 

BAHAR ŞAHİN KİMDİR?

Bahar Şahin, 26 Mayıs 1997 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. Aslen Artvinlidir. 

 

Oyunculuk eğitimi almış olan Bahar Güven, ilk oyunculuk deneyimini O Hayat Benim dizisi ile yaşamış, daha sonra Lise Devriyesi, Kayıt Dışı, Yol Arkadaşım, Servet gibi yapımlarda yer almıştır.

 

Şimdilerde Kanal D ekranlarında yayınlanmakta olan Zalim İstanbul dizisinde Ceren karakterine hayat veren Bahar Şahin, 1.65 metre boyunda, 48 kilo ve İkizler burcudur.

 

Bahar Şahin’in rol aldığı diziler ve filmler:

 

2019 – Zalim İstanbul (Ceren) (TV Dizisi)

2018 – İyi Oyun (Naz) (Sinema Filmi)

2018 – Yol Arkadaşım 2 (Cemre) (Sinema Filmi)

2018 – Servet (Ferah) (TV Dizisi)

2017 – Oha Diyorum (Sinema Filmi)

2017 – Kayıt Dışı (İnci) (TV Dizisi)

2017 – Lise Devriyesi (Işıl) (TV Dizisi)

2015 – O Hayat Benim (Müge) (TV Dizisi)

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.