Serenay Sarıkaya ekranlara geri dönüyor!

Serenay Sarıkaya, Fi dizisinin ardından yeni bir dizi 'Ateşe Koşan' ile beraber geri dönüyor.

Yaşam Yayın: 09 Eylül 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 09.09.2019 10:57:16
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1679 okunma
Google News

Birçok kişi tarafından sevilerek izlenen Fi dizisinin ardından Serenay Sarıkaya, yeni bir dizi ile geri dönüyor, hayranlarını sevindiren haber geldi. Fi'nin ardından bir süre ekranlardan uzak kalarak tiyatro sahnelerine yönelen Sarıkaya, Alice Müzikali'ne odaklanmıştı ki bir Netflix projesi ile geri geliyor.

 

Netflix’in hazırlık aşamasında olduğu kod adı ‘Ateşe Koşan’ adlı dizide kamera karşısına geçmeye hazırlanıyor. ‘Fi’ dizisinin ardından ikinci kez dijitalde boy gösterecek olan Sarıkaya’nın partneri için ise sürpriz bir ismin kapısı çalındı.

 

Fi dizisinde Serenay Sarıkaya'ya eşlik eden partneri Ozan Güven'e de dizide oynaması için teklif götürüldü. Ozan Güven, teklif için düşünme aşamasında olurken Sarıkaya’nın kendisine heyecanlandıran bir projede olacağı için heyecanlı olduğu öğrenildi…

 

‘Ateşe Koşan’ adlı dizi, aşkı için her şeyi yapan bir erkek ve bir kadının macera dolu hikayesini anlatacak. Dizi haftalık olarak yayımlanacak.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.