Ben bile sormuyorum size ne oluyor!

Aslı Enver Murat Boz ile ilişkisine üçüncü bir şans vermişti. Herkesin merakla beklediği soru karşısında Enver sert tepki verdi.

Yaşam Yayın: 07 Eylül 2019 - Cumartesi - Güncelleme: 07.09.2019 10:36:08
Editör -
Okuma Süresi: 43 sn.
1733 okunma
Google News

Murat Boz ile Aslı Enver ikilisi Oğuzhan Koç'un önceki akşam ilk kez Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde verdiği konserde dostlarını yalnız bırakmadılar ve konseri izlemeye gittiler. Basının gözlerinden kaçmayan çifte ilginç bir soru geldi. Soruya Enver sert cevap verdi.

 

 Enver, gazetecilerin “Tektaş yüzük ne zaman gelir” sorusuna “Tektaşı ben bile sormuyorum, size ne oluyor ki” diyerek tepki gösterdi. Daha önce Aslı Enver'in arkadaşlarıyla gittiği tatilde tek taş yüzükle görüntülenmesi acaba evleniyorlar mı sorusunu sordurmuştu.

 

Konserin ortalarına doğru seyircilerin arasındaki Murat Boz’u sahneye davet eden Koç, “Yüzüm Yok” şarkısını onunla birlikte söyledi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.