'Sigaraya 5 lira zam geldi' iddiası

Dün akşamdan beri sosyal medya gerek bazı yayın mecralarında dolaşan 'sigaraya 5 lira zam geldi' iddialarıyla ilgili resmi açıklama British American Tobacco'dan açıklama geldi. Şirketin sigaraya zam söylentilerine yönelik yaptığı resmi açıklaması paylaşıldı.

Gündem Yayın: 27 Ağustos 2019 - Salı - Güncelleme: 27.08.2019 10:29:07
Editör -
Okuma Süresi: 45 sn.
1498 okunma
Google News

British American Tobacco (BAT) Türkiye'den yapılan açıklamada, "Bugün bazı sosyal medya hesaplarından British American Tobacco Türkiye ürünlerine zam yapılacağı şeklinde verilen haberler ve sözde zamlı fiyat listeleri gerçeği yansıtmamaktadır.

 

Kurumumuzun ürünlerine yönelik aldığı bir zam kararı yoktur. Gerçek olmayan ve kurgulanmış görseller ile servis edilen, ne amaçla yapıldığını anlayamadığımız bu tür haberlere itibar edilmemesini önemle rica ederiz." ifadeleri kullanıldı.

 

Sosyal medyada gündeme oturdu

 

Sigaraya 5 TL daha zam geleceği iddiaları üzerine sosyal medyada paylaşımda bulunan kullanıcılar tepki gösterdi. Bu tepkiler sonrası Twitter'da "sigaraya 5" başlığı kısa sürede Türkiye gündeminde üst sıralara tırmandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.