Başkan Yılmaz'dan 'Pazar' ziyareti

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, vatandaşlar ve esnaf ile Kurtbasan pazarında bir araya geldi.

Yayın: 23 Ağustos 2019 - Cuma - Güncelleme: 23.08.2019 13:34:18
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
970 okunma
Google News

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Her fırsatta esnaf ve vatandaşlarla sık sık biraraya gelen Başkan Yılmaz, bu kez Sıracevizler Mahallesi’ndeki Kurtbasan pazar esnafını ziyaret etti.

 

Alışveriş yapan vatandaşlara bereket, esnafa hayırlı ve bol kazanç dileyen Başkan Yılmaz, bölge halkının ve esnafın taleplerini dinledi, önerilerine ve şikayetlerine kulak verdi. Yıldırımlılara çevre dostu bez torba da dağıtan Başkan Yılmaz, “Vatandaşımızın, esnafımızın görüş ve düşüncelerini değer veriyoruz.

 

Esnafımız bölgemizin yatırımcısıdır. Yaptığımız hizmetleri esnaf ve vatandaşlarımızın taleplerini göz önünde bulundurarak gerçekleştireceğiz. Bu noktada esnaf ve vatandaşlarımızla sık sık bir araya gelip onları dinleyerek, bizlerden isteklerini öğrenip, ihtiyaçlarını yerinde tespit etmeye özen 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.