Gizem Karaca'nın kırmızı bikinili pozu olay oldu

Geçtiğimiz aylarda 'uyuşturucu ticareti yapmak' suçuyla davası görülen ve 4 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırılan Gizem Karaca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla takipçilerini mest etti.

Yaşam Yayın: 23 Ağustos 2019 - Cuma - Güncelleme: 23.08.2019 11:09:07
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
5011 okunma
Google News

Son olarak Kanal D ekranlarında 8. bölümde final kararı alan 'İnsanlık Suçu' dizisinde yer alan Gizem Karaca, sosyal medyadan tatil pozlarını paylaşmaya devam ediyor. Karaca'nın teknede son paylaştığı bikinili pozları ise takipçileri tarafından beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

 

Teknenin güvertesinde verdiği pozlarını paylaşan Karaca “Bizler rüzgarı yönlendiremeyiz ancak yelkenleri ayarlayabiliriz” notunu yazdı. Fotoğrafların binlerce beğeni almasının yanı sıra kimileri de shop olduğunu iddia etti.

 

Karaca'nın bacak boyunun bu kadar uzun olmadığını savunan takipçileri, tepkilerini yorumlarda dile getirdi. Peki 2017 yılında Kemal Ekmekçi ile evlenen Gizem Karaca kimdir?

 

Gizem Karaca, 7 Eylül 1992 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Annesi Münevver Karaca, babası Cüneyt Karaca’dır. Aslen anne tarafından Arnavut, baba tarafından Selaniklidir.

 

 

Gizem 7 yaşındayken Amerika’ya Florida’ya taşındılar. Eğitimini orada tamamladı. İlkokul ikiye kadar İstanbul’da okuduktan sonra altı sene Florida, iki sene de Kanada derken toplam 13 okul değiştirdi. 14 yaşındayken İstanbul’a döndü, Sonra lise öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 

 

2010 yılında İstanbul Üniversitesi Fransız Dili ve Edebiyatı bölümünü kazandı. 2011 yılında bağlı olduğu Uğurkan Erez ajansı onun güzellik yarışmasına girmesini istemesiyle hazırlık sınıfından sonra okulu dondurmak zorunda kaldı.

 

Muhteşem Yüzyıl adlı dizinin ilk 4 bölümünde figüran olarak yer aldı. 2011 yılında Miss Turkey güzellik yarışmasına katıldı ve 2. Oldu.

 

2012 yılında yayınlanan “Eve Düşen Yıldırım” adlı diziyle başrol oynadı. Ardından Emir'in Yolu adlı dizide yine başrol oynamıştır.

 

Amerika'ya gidip New York'ta 'New York Film Akademisi'nde oyunculuk eğitimi aldı. Döndüğünde de “Benim Hala Umudum Var” adlı dizide Şükrü Özyıldız ile başrolü paylaşmıştır.

 

Çok iyi derecede İngilizce bilen Gizem Karaca’nın, hobileri arasında resim yapmak, fotoğraf çekmek, ata binmek, dans etmek, kitap okumak, yürüyüş yapmak, tenis oynamak, yüzmek, öykü yazmak varmış.

 

Gizem Karaca 16 Eylül 2017 tarihinde Kemal Ekmekçi ile Bodrum'da evlendi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.