Şahan Gökbakar'dan Reynmen için olay sözler: Dalgana bak

Kısa sürede milyonlarca kez tıklanan şarkılardan dolayı şakıcılar tarafından eleştirilen sosyal medya fenomeni Reynmen'e komedyen Şahan Gökbakar sahip çıktı.

Yaşam Yayın: 22 Ağustos 2019 - Perşembe - Güncelleme: 22.08.2019 10:08:05
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2141 okunma
Google News

Derdim Olsun ve Ela şarkılarıyla gündeme bomba gibi düşen ve ünlü isimler başta olmak üzere çoğu kişi tarafında eleştirilen Reynmen'e komedyen Şahan Gökhabakar'dan destek geldi.

 

"Zamanında Ajdar'a haksızlık ettik" eleştirisi

Kendisi için "Zamanında Ajdar'a haksızlık ettik. Oysaki zararsızdı. Ama Reynmen sektöre zarar verdi" diyen MÜYAP Başkanı Bülent Seyhan'a cevap veren sosyal medya fenomeni Reynmen, dün yaptığı açıklamasında "Beni paranızla satın alamadığınız için böyle yapıyorsunuz" ifadelerini kullandı.

 

Bu çocuk naptı la size?

Reynmen'in Bülent Seyhan'a cevap verdiği videodan bir fotoğraf paylaşan Şahan Gökbakar şunları söyledi: Bu çocuk naptı la size? Başarılı şarkılar yapıyor, insanlar seviyor dinliyor. 

 

Bırakın keyfini yaşasın başarısının, amma konuştunuz, yadırgadınız çocuğu. 

 

"Sen takılma güzel kardeşim bak dalgana"

 

Reynmen, sen takılma güzel kardeşim bak dalgana, eğlen, üret, büyüt kitleni, kanalını.

 

Yerinde olmak istedikleri herkese yaptıkları aynı muamele.

 

"Beni yok edemeyeceksiniz"

 

Reynmen ise hakkında olumsuz yorum yapanlara Instagram hesabından sert tepki göstermişti.

 

"Beni siz var etmediniz ve siz de yok edemeyeceğinizi bildiğiniz için bu kadar kuduruyorsunuz değil mi?" cevabını vermişti.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.