İSTANBUL yine sular altında!

İSTANBUL Ataşehir'de kuvvetli yağış nedeniyle su baskınları meydana geldi. Meteoroloji ve AKOM'dan yapılan uyarıların nedeni de ortaya çıktı. Zemin kattaki dairede mahsur kalan insanlar bahçeye çıkarak, canlarını son anda kurtardı.

Gündem Yayın: 21 Ağustos 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 21.08.2019 14:08:06
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1359 okunma
Google News

Anadolu Yakası'nda etkili olan sağanak yağış nedeniyle İçerenköy Mahallesi, Ata Sokak'ta su baskınları yaşandı.  Zemin kat ve bahçede insan boyunca yükselen taşkın suları nedeniyle bir evde yaşayanlar mahsur kaldı.

 

Caddelerde su taşkınI

Anadolu Yakası'nda, sağanak nedeniyle bazı caddelerde su taşkınları yaşandı. Kadıköy Şair Arşi Caddesi'nde rögarların tıkanması sonucu su taşkınları meydana gelirken, sürücüler trafikte ilerlemekte güçlük çekti.

 

İş yerlerini de su bastı

Yağış nedeniyle Fikirtepe'deki sanayi sitesinde bulunan bazı iş yerlerini de su bastı. İş yeri sahipleri, kendi imkanlarıyla temizlik çalışması başlattı.

 

 

Metrobüs durağındaki alt geçit sular altında kaldı

Bu arada Fikirtepe metrobüs durağındaki alt geçidi de su bastığı görüldü. Oluşan su birikintisi nedeniyle, Marmaray metrosunun Feneryolu istasyonundan transit geçiş yapacağı öğrenildi.

 

 

Otomobilde mahsur kalanlar

Anadolu Yakası'nın bazı ilçelerinde etkisini sürdüren sağanak nedeniyle, Kadıköy Feneryolu Tren İstasyonu alt geçidini su bastı. 


 

Su baskını dolayısıyla alt geçitteki 2 otomobilde bulunan 3 kişi mahsur kaldı. Haber verilmesinin ardından olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.