Travis Scott'un Kylie Jenner'a aldığı kolyenin fiyatı dudak uçujklattı!

Dünyanın en genç milyarderi olan Kylie Jenner'ın sevgilisi Travis Scott, doğum günü için kesenin ağzını açtı ve sevgilisi Jenner'a aldığı hediye ile dudak uçuklattı.

Gündem Yayın: 13 Ağustos 2019 - Salı - Güncelleme: 13.08.2019 12:59:33
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3016 okunma
Google News

Kendi servetini yapan en genç milyarder ilan edilen Kylie Jenner, geçtiğimiz günlerde 22. yaşını kutladı. Jenner'a doğum günü öncesi kızının babası Travis Scott'tan büyüleyici bir hediye gelmişti ki Scott, çıtayı dah da yukarı taşıdı. 

 

Kylie Jenner'ın doğum gününün öncesinde bütün evi güllerle donatan Travis Scott, Jenner için bıraktığı nota ''Doğum günün kutlu olsun! Daha yeni başlıyoruz. Seni seviyorum!" diyerek sürprizlerinin daha başında olduğunu belirtmişti ki asıl hediyesi herkesin dudağını uçuklattı. 

 

Evi güllerle donattı..

 

 

Lüks yatında dostlarıyla tatilin tadını çıkaran Jenner, parti üzerine parti verirken doğum günü için de bir kutlama yaptı. Yatında verdiği partilerden ziyade sevgilisi Travis'in aldığı hediyenin fiyatı olay oldu. 

 

Travis'in, Kylie'ye aldığı bu mücevher parçasının aşağı yukarı 375 bin dolar (2 milyar TL) olduğu söylendi.

 

The Diamond Pro markasının yönetim kurulu başkanı olan Michael Fried ise bu parçanın inanılmaz bir parça olduğunu ve yarım milyon dolardan aşağı bir fiyatı olmadığını söyledi.

 

Kylie'nin doğum günü kutlamaları için 2 tane özel jet tuttuğu da iddialar arasında. Sosyal medyada sayısız kez kıyafet değiştirdiği gözlenen ünlü yıldızın lüks yatı İtalya açıklarına demirlendi.

 

Birçok anını sosyal medya hesabından paylaşan Kylie Jenner, sevgilisinin evi güllerle donatarak sürpriz yapmasını da sosyal medya hesabı Instagram'dan bu video ile takipçileriyle paylaşmıştı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.