Bade İşçil bikinisi ile büyüledi!

Daha önce farklı rollerde ekran karşısında gördüğümüz Bade İşçil, uzun süren sessizliğinin ardından Bodrum'da oğlu Azur ile birlikte görüntülendi.

Yaşam Yayın: 13 Ağustos 2019 - Salı - Güncelleme: 13.08.2019 12:51:17
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3669 okunma
Google News

Daha önce Ezel ve Kuzey Güney gibi dizilerde yer alan, son olarak da Star TV'de yayınlanan Ufak Tefek Cinayetler'de sevenlerinin karşısına çıkan Bade İşçil, tatile çıktı. Eski eşi Malkoç Sualp'ten olan oğlu Azur ile birlikte denize giren İşçil, eğlenceli anları ile dikkat çekti.

 

Ufak Tefek Cinayetlerin final yapmasının ardından sessizliğe bürünen Bade İşçil, Azur'un isteklerini kırmadı. Genç oyuncu, vücuduyla da plajda ilgi odağı oldu. 

 

Bade İşçil, zayıf olsa da fit görüntüsüyle kameraları fark edince gülümsemeyi ihmal etmedi. İşcil, hayranlarıyla da bol bol fotoğraf çektirdi.

 

Peki Bade İşçil kimdir?: Bade İşçil, 8 Ağustos 1983 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Ailesi zamanında Bulgaristan ve Romanya taraflarından göç edip İstanbul’a gelmiştir.

 

Yeditepe Üniversitesi Moda ve Tasarım Bölümünden mezun oldu. Barış Manço'nun cenazesinde Mahsun Kırmızıgül'ün onu fark etmesiyle neredeyse beş yıllık bir ilişki de başlamış oldu.

 

Ekrana profesyonel olarak çıkışı Star'da yayınlanan Evlere Şenlik isimli programı sunarak oldu. Oyunculuğa geçişi ise yönetmen Andaç Haznedaroğlu sayesinde oldu, ilk dizisi “Gülpare” dizisidir.

 

2007 yılında Cine5 kanalında yayınlanan “Metropol Cafe” isimli komedi dizisinde rol aldı. 2009-2011 yılları arasında Ay Yapım'ın “Ezel” dizisinde Şebnem Sertuna karakterini canlandırdı.

 

Ezel dizisi bittikten sonra “Kuzey Güney” dizisinin oyuncu kadrosuna katıldı.

 

Uzun ve hızlı yürüyüşler yapan Bade İşçil, 2010 yılında “Becel” yağlarının marka yüzü oldu, reklamlarında oynadı.

 

Bade İşçil, 31 Mayıs 2013 tarihinde işadamı Malkoç Sualp ile evlendi. 9 Ağustos 2014 tarihinde Azur adında bir erkek çocuğu oldu.

 

İşçil, iş adamı eşine 2015 yılının Temmuz ayında boşanma davası açtı. 20 Haziran 2016 tarihinde boşandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.