Tatil planı yapanlar dikkat! Meteoroloji'den uyarı!

Kurban Bayramı tatili yapanlar ve plan yapanlara kötü haber meteorolojiden geldi. Son dakika haberinde kuvvetli rüzgar uyarısı yapılırken "ulaşımda aksamalar, ağaç devrilmesi vb. yaşanabilecek olumsuzluklara karşı tedbirli ve dikkatli olunması gerekmektedir." denildi.

Gündem Yayın: 12 Ağustos 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 12.08.2019 11:13:17
Editör -
Okuma Süresi: 32 sn.
789 okunma
Google News

Ülkemiz genelinde yağış beklenmiyor. Kuzeydoğu kesimleri ile Doğu Akdeniz'in iç kesimlerinin parçalı bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklığında ise önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

 

Bazı yerlerde hafif bazı yerlerde kuvvetli esecek

 

Genellikle kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara ve Kuzey Ege ile Batı Karadeniz'in batı kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (40-70 km/sa) olarak esmesi bekleniyor.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.