Müge Boz'un bikinili hamilelik pozları olay yarattı

Geçtiğimiz Haziran ayında basketbolcu Caner Erdeniz ile hayatını birleştiren oyuncu Müge Boz, hamilelik pozlarını paylaşınca sosyal medyayı ikiye böldü.

Yaşam Yayın: 12 Ağustos 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 12.08.2019 11:05:18
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
4861 okunma
Google News

Geçtiğimiz aylarda ani bir kararla evlilik kararı alarak İspanya'da Caner Erdeniz ile hayatını birleştiren Müge Boz'un hamile olduğu ortaya çıkmış ve magazin gündeminde günlerce konuşulmuştu. Son olarak ise Müge Boz'un paylaştığı bikinili hamilelik pozları yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi.

 

"Mutlu bayramlarınız olsun" notuyla bu pozları paylaşan Müge Boz'a hem güzel hem de tepki çeken yorumlar geldi. Son dönemde hamile olan ünlülerin bikinili poz vermelerine tepki gösteren isimler bu fotoğrafın altına "İğrenç bir görüntü" ve "İnsanı hamilelikten soğutacaksınız" şeklinde yorumlar yaptı.

 

Ancak Müge Boz'un paylaşımına güzel yorumlar da geldi. Kimileri ise güzel oyuncunun gelen kötü yorumları dikkate almaması gerektiğini söyledi.

 

Eleştirilmişti: Evliliğinin ardından hamile olduğu ortaya çıkan Müge Boz, gelen eleştirilere şu şekilde yanıt vermişti: "Sizlerin yorumlarına gerçekten ayıracak ne vaktim ne de enerjim var. Çünkü o vakti ve enerjiyi beraber sevgi paylaştıklarıma harcamak çok daha sağlıklı ve akılcı... "

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.