İrem Sak güneşlenirken görüntülendi, kaçacak yer aradı!

Sosyal medya hesabından paylaştığı kırmızı askılı atletiyle günlerce konuşulmayı başaran ünlü oyuncu İrem Sak, Bodrum'da tatiline devam ediyor.

Yaşam Yayın: 11 Ağustos 2019 - Pazar - Güncelleme: 11.08.2019 11:49:56
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
3089 okunma
Google News

Başarılı oyuncu tatilden yaptığı paylaşımlarla gündeme gelmeye devam ederken, bu sefer kameralar tarafından havuz başında güneşlenirken görüntülendi. Güneşlendiği esnada bir erkek arkadaşı ise, İrem Sak'ın önünde mayosunu indirdi.

 

Bir kız bir de erkek arkadaşıyla Bodrum tatilinde eğlenceli anlar geçiren İrem Sak, havuzdan çıkan arkadaşının mayosu hakkında yorum yaptı. Sak'ın karşısındaki kişi ise mayosunu indirip ünlü oyuncuya bir şeyler anlattı.

 

Kameraları fark edince kaçtı: Öte yandan objektifleri fark edince telaşlanan İrem Sak, çareyi hemen yakınlarında bulunan bir kabinin içine girmekte buldu.

 

Öte yandan sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlü oyuncu, 740 binlik Instagram hesabından sıklıkla tatil pozlarını paylaşmaya devam ediyor. Peki İrem Sak kimdir?

 

İrem Sak kimdir?: İrem Sak, 9 Şubat 1986 tarihinde Sivas’da doğmuştur. Babası doktor, annesi ev hanımıdır. Ayberk adında bir abisi vardır.

 

İlkokul, ortaokul ve liseyi Sivas’da okuduktan sonra 2006 yılında üniversite eğitimi için İstanbul'a geldi. İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı bölümünde eğitimi tamamladıktan sonra mezun oldu.

 

Tiyatro ile lise yıllarında tanışan İrem Sak, lisede iken birkaç tiyatro oyununda rol aldı. Üniversite eğitimi sırasında 2008 yılında Beşiktaş Kültür Merkezi'nde Sizinkiler adlı oyunda Zeytin karakterini canlandırdı.

 

İrem Sak, 2008 yılından itibaren "Domino's Pizza, Garanti Bankası, Coffee Mate, Allianz, Teknosa ve Money Club" reklamlarında oynadı.

 

2010 yılında “Şen Yuva” dizisi ile oyunculuğa başlayan İrem Sak, Şen Yuva dizisinden sonra Kemal Sunal’ın oğlu Ali Sunal’ın yönettiği 5′er Beşer programında Sinem karakterini canlandırdı fakat bu uzun sürmedi.

 

2012 yılında başlayıp 2014 yılında biten, Gülse Birsel'in senaryosunu yazdığı "Yalan Dünya" adlı dizide pavyon şarkıcısı Tülay karakterini canlandırmaya başladı.

 

2012 yılında Sarp Apak ve Öner Erkan ile birlikte Altın Kelebek Ödülleri'nin sunuculuğunu yapmıştır.

 

2014 yılının Aralık ayında Güldür Güldür Show kadrosuna dahil oldu. Temmuz 2018 ayında Güldür Güldür Show'dan ayrıldı. 2016 yılının Haziran ayında çekimlerine başlanan "Dönerse Senindir" filminde başrolde rol aldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.