Lopez Antalya'da fırtınalar estirdi!

Dünyaca ünlü şarkıcı Jennifer Lopez'in herkesin heyecanla beklediği konseri dün Antalya'da gerçekleşti. ''It's My Party'' turnesi kapsamında Türkiye'ye gelerek Antalya'da konser veren Lopez'e ise yakın dostu Kim Kardashian'dan bir darbe geldi.

Yaşam Yayın: 07 Ağustos 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 07.08.2019 09:49:53
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
2147 okunma
Google News

ABD'li şarkıcı Jennifer Lopez, Antalya'nın Serik ilçesine bağlı turizm bölgesi Belek'teki Regnum Carya Otel'de ''It's My Party'' turnesi kapsamındaki konseri için saat 21.50'de sahneye çıktı. Önce dansçılarının sahnede yer almasının ardından Lopez, sahneye asansörlü bir platform ile giriş yaptı. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Lopez'i izlemek için hayranları saatler öncesinde otele geldi. 

 

Birçok kişi, konser alanı girişinde hazırlanan özel köşede Jennifer Lopez'in posterinin önünde fotoğraf çektirdi. Konserinde hareketli şarkılara yer veren Lopez'e dansçılar da eşlik etti. İzleyenler, konser boyunca sanatçının tüm şarkılarına eşlik edip dans etti. Pek çok izleyen konser sırasında selfie çekti, sosyal medya hesaplarından da canlı yayın yaptı. 

 

Burada olmaktan çok mutluyum: Şarkı aralarında izleyenlerle de sohbet eden Jennifer Lopez, "Uzun zaman oldu Türkiye'ye gelmedim. Tekrar burada olmaktan çok mutluyum. Türkiye'de, Antalya'da olmaktan, burada konser vermekten dolayı çok mutluyum" dedi. 

 

Doğum gününü Antalya'da kutladı: 24 Temmuz 1969 doğumlu Lopez, 50'nci yaş gününü de sahnede hayranlarıyla birlikte kutladı. Jennifer Lopez, "Doğum günümü Antalya'da kutlayacağımı söylemiştim. Sizinle burada kutlamaktan mutluyum" diye konuştu.

 

 Ünlü isimler saatler öncesinde konser alanındaki yerini aldı: Biletleri günler öncesinde tükenen konseri Antalyaspor Başkanı ve Regnum Carya Otel'in sahibi Ali Şafak Öztürk, Antalyaspor Vakfı Başkanı Fikret Öztürk, sanatçılar Meryem Uzerli, Enis Arıkan, Pelin Akil, Anıl Altan Erkan Kolçak Köstendil'in yanı sıra yerli ve yabancı yaklaşık 2 bin kişi izledi. 

 

Kim Kardashian sözünü tutmadı: Jennifer Lopez'in fiyatı 50 bin Euro'yu bulan localarından birini ise Kim Kardashian'a ayırttığı öğrenilmişti. Kardashian'ın Lopez'in özel davetlisi olarak Antalya konserine gelmesi beklenirken, Kim, Lopez'i hayal kırıklığına uğrattı. 

 

7 Bin TL'den 50 bin Euro'ya kadar: Lopez'i ayakta dinlemek isteyenler 7 bin TL öderken, konser için ayrılan 28 locanın fiyatları ise 50 bin Euro'ya kadar çıktı.

 

Lopez için tam 800 ışık: Türkiye'den de 60 kişilik ekibin katılımıyla toplam 150 kişilik teknik ekip, Lopez'in konserinde görev aldı. Normal konserlerde 70- 80 ışık kullanılırken, Lopez'in isteği üzerine Antalya konserinde 800 ışık kullanıldı.

 

2 özel uçakla Antalya'ya geldi: Jennifer Lopez, Rusya'nın başkenti Moskova'daki konserin ardından dün sabaha karşı özel uçakla Antalya'ya geldi. 90 kişilik özel ekibiyle 2 uçakla gelen Lopez, daha sonra polis eskortu ve özel korumalar eşliğinde Regnum Carya Otel'e gitti. 

 

Lopez'in Antalya paylaşımı: Çocuklarıyla birlikte Antalya'ya gelen Lopez, kendisini havalimanından alan özel araçta çekilen bir kareyi Instagram'dan paylaştı. Lopez'in oğlu dizinde uyurken, kızının ise aracın camında etrafını izlediği görülüyor.

 

Villadan dışarı adım atmadı: 5 yatak odası ile özel havuzu ve helikopter pisti bulunan, kurşungeçirmez camla kaplı 3 katlı villada konaklayan Lopez'in konser saatine kadar villasında dışarı çıkmadığı belirtildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.