Çağla Şıkel fit vücuduyla kendisine hayran bıraktırdı!

Ünlü manken ve oyuncu Çağla Şıkel, geçtiğimiz gün Çeşme'de görüntülendi.

Yaşam Yayın: 25 Temmuz 2019 - Perşembe - Güncelleme: 25.07.2019 13:00:41
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
5997 okunma
Google News

40 Yaşındaki güzel manken kusursuz fiziğiyiyle dikkatleri üzerine çekti.Güzelliğiyle her zaman adından söz ettiren Çağla Şıkel, yaz sezonunda Çeşme'de yorgunluk atıyor. Yaşına rağmen fit fiziğiyle mayolu görüntülenen Şıkel, sahilde tüm bakışları üzerine topladı. 

 

40 yaşında ve iki çocuk annesi olan ünlü manken güzelliği ve kusursuz fiziği ile görenleri büyülüyor. Fit vücudunu düzenli spora ve sağlıklı yaşamla destekleyen Şikel, görüntülenmekten kaçmıyor.

 

Çeşme tatili hız kesmeden devam eden Şikel düzgün fiziğiyle plaja damga vurdu. Bol bol denize girip güneşlenen ünlü mankeni görenler, gözlerini alamadı.

 

Düzgün fiziği ile genç kızlara taş çıkaran ünlü model, denizden çıkar çıkmaz duşunu alarak şezlonguna geçti.

 

Güzelliğe ve bakıma çok düşkün biri olduğunu belirten Çağla Şıkel, geçtiğimiz günlerde neden bikini değil de mayo tercih ettiğini ise şu sözleriyle açıklamıştı:

 

“İnsanın zevkleri değişiyor. Bir de tepeden ışık geldiği zaman hepimiz korkunç çıkıyoruz. Belim çok ince olduğu için bütün kaburgalarım, damarlarım özellikle doğumdan sonra meydandalar. O yüzden bu sene biraz daha mayo tercih ediyorum.”

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.