Bir tarih yok oluyordu..! Twitter'da kıyamet koptu!

Hasankeyf'te yangın çıktı yürekler ağza geldi Twitter'da bakın ne dediler. BATMAN'ın Hasankeyf ilçesinde kuru otların alev almasıyla çıkan yangın paniğe neden oldu. Yangın, tarihi eserlere sıçramadan söndürüldü.

Gündem Yayın: 22 Temmuz 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 22.07.2019 13:04:57
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1019 okunma
Google News

Yangın, dün akşam saatlerinde ilçe merkezinde çıktı. Kuru otlar, sebebi henüz belirlenemeyen bir nedenle alev aldı. Rüzgarın da etkisiyle çevreye yayılan alevler, görenleri korkuttu. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi.

 

Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekiplerin müdahalesiyle yangın çevredeki tarihi eserlere sıçramadan kontrol altına alındı. 

 

''Tarihi eserlerde herhangi bir hasar söz konusu değil'': Olayla ilgili Belediye Başkanı Abdulvahap Kusen, "Yangın, kuruyan otların alev almasıyla meydana geldi. Tarihi eserlerde herhangi bir hasar söz konusu değil. Ekiplerimiz yangına müdahale etti ama rüzgarın etkisiyle otların çoğu alev aldı. Meydana gelen manzara bizi üzdü" diye konuştu.

 

Twitter kullanıcıları #HasankeyfYanıyor etiketiyle paylaşım yaparak, tepkisini dile getirdi.

 

İşte yürekleri ağza getiren yangınla ilgili yapılan yorumlar...

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.