Hande Erçel sosyal medyada beğeni yağmuruna tutuldu!

Sevgilisi Murat Dalkılıç ile tatilden tatile koşan Hande Erçel, tatilin arasında bir moda çekimi sıkıştırdı ve imajını değiştirdi. İşte Erçel'in bornozlu paylaşımıyla yeni imajı...

Yaşam Yayın: 13 Temmuz 2019 - Cumartesi - Güncelleme: 13.07.2019 10:20:45
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
2631 okunma
Google News

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Halka dizisinde oynayan Hande Erçel, şu sıralar hem sevgilisi Murat Dalkılıç ile tatil yapıyor hem de yeni projeler için çalışıyor. Güzel oyuncu, son olarak, bir moda çekimi için imajını değiştirdi ve objektiflere bornozlu haliyle poz verdi.

 

Üzerinde bornozla poz veren Hande Erçel, makyaj ve saç tarzıyla hayranlarını şaşırttı. Sosyal medya hesabı Instagram'da 10 milyondan fazla takipçisi olan Erçel'in fotoğrafı 800 binden fazla beğeni aldı.

 

İşte Erçel'in Instagram'da beğeni yağmuruna tutulduğu bornozlu pozu. Genç oyuncu, don paylaşımı olan bu fotoğraf ile takipçilerinden tam not aldı. Erçel'in bornozlu paylaşımı neredeyse 1 milyona yakın beğeni adlı. 

 

Erçel'in takipçileri, yaptıkları yorumlarda Erçel'in ne kadar güzel olduğunu dile getirdiler.

 

Öte yandan geçtiğimiz günlerde bir dergi için samimi açıklamalarda bulunan Hande Erçel, samimi açıklamalarda bulunmuştu. Erçel'in aşk tanımı ise dikkat çekiciydi.

 

Erçel'in o açıklamaları:

''Seyahatin varoluşumun anlamı olduğunu düşünüyorum. Seyahat derken kulağa gelen anlamıyla gezmek, yeni yerler görmenin dışında bir şeyden bahsediyorum. Bunlar da dahil tabii ama yoga ve meditasyona başladığım dönemde aslında nasıl derin bir kelime olduğunu fark ettim." 

 

Eskiden sosyal medyayı oldukça sık kullanan Hande Erçel ise artık sosyal medyadan rahatsız olduğunu ve insanların sosyal medyada sahte hayatlar yaşadığını ise şu sözleriyle ifade etti: ''İnsanlar olmadıkları kimlikleriyle oradalar ve bu beni rahatsız etmeye başladı. Görmektense dahil olmamayı tercih ediyorum." dedi. 

 

Erçel, oyunculuk hikayesini anlatırken; "Bir çocukluk hayaliyle başlayıp git gide büyüyen bir masal gibi benim için. Üniversitede okurken mesleğime çoktan karar vermiştim. Hedefleri olan, büyük hayaller kuran biriyim. Yaşadığım hayat şükrettiğim bir noktada ama bu beni durdurmuyor. Daha yapmak istediğim çok şey var'' dedi.

 

Hande Erçel, beyaz perdenin kendisi için bir tutku olduğunu meslek hayatı boyunca ve şu anda da aldığı tüm eğitimlerle de kendisini beyaz perdeye hazırlamaya çalıştığını açıkladı.

 

Oyunculuğun yanı sıra resme de ilgi duyan Hande Erçel, en yakın zamanda bir sergi açmak istediğini de dile getirdi. Halka dizisinin kendisi için özel bir yeri olduğunu ise şu sözleriyle açıkladı: ''Sete çıkmadan önce açıkçası çok çalışmak istemediğim bir dönemdeydim. Olduğum yerden bir an ayrılmak istemiyordum.

 

Sonra annem çalışmanın beni iyi hissettirdiğini fark etmemi sağladı. Gerçekten de "Halka" benim için ayrı ve özel bir iş.'' 

 

Erçel, aşkın tarifi için ise, "Aşk, başına tahmin bile edemeyeceğin bir şey geldiğinde hala aynı yerden bakabilmek bence." dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.