Annesinin cesediyle 3 yıl yaşadı!

ABD’nin Texas eyaletinde yaşayan bir kadın, iki odalı apartman dairesinde üç yıl annesinin cesediyle yaşadı. Polis, 47 yaşındaki kadını tutukladı.

Dünya Yayın: 12 Temmuz 2019 - Cuma - Güncelleme: 12.07.2019 10:56:50
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1063 okunma
Google News

Teksas Eyalet polisinin yaptığı açıklamaya göre, annesi ile birlikte yaşayan 47 yaşındaki kadın 3 sene boyunca annesinin cesediyle beraber yaşadı. Adı açıklanmayan kadının annesi, 2016 yılında düşerek hafif yaralandı. Hayati tehlikesi olmamasına rağmen, kızı ve torunundan yardım alamayan 71 yaşındaki kadın birkaç gün içinde hayatını kaybetti. 

 

Kadının cesedi odalardan birinde tutulurken anne ve kızı diğer odada yaşamlarını sürdürdü. Polise ise haber verilmedi. Torunun büyükannesinin cesediyle aynı evde yaşadığı sırada 15 yaşından küçük olduğu için anneye "çocuğa travma yaşatmak" suçundan dava açıldı.

 

Kadının suçlu bulunması halinde 20 yıla kadar hapis ve 10 bin dolara kadar para cezası alabileceği belirtiliyor.

 

Çocuğun şimdi bir akrabasının yanına yerleştirildiği belirtiliyor. Polise göre büyükannenin çevresinden saygı gören bir kadındı ve 35 yıl boyunca bir okulda sekreter olarak çalışıyordu. 

 

Kadının emekli olduktan sonra da başka işlerde çalışmaya devam ettiği ve son olarak Seguin'deki spor etkinliklerinde bilet toplayıcılığı yaptığı söyleniyor.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.