Galatasaray'ın eski yıldızı Fenerbahçe'li oluyor

Transferde somut adımlar atmaya başlayan Fenerbahçe, Galatasaray'ın eski yıldızında da mutlu sona ulaştı.

Yayın: 03 Temmuz 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 03.07.2019 09:20:54
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
1033 okunma
Google News

YENİ HEDEF OKAKA - İtalyanlar Cim Bom'un 29 yaşındaki forveti istediğini yazdı. Galatasaray'da golcü arayışları sürüyor. Udinese'nin hocası Tudor'un kadroda istemediği Okaka, Watford'a geri dönecek. La Gazzetta dello Sport "Watford, Okaka'yı İstanbul ekibine satacak" dedi. 

 

KARTAL'DAN BOATENG HAMLESİ - Yeni sezon öncesi yeni transferlerini yaz kampına yetiştirmeyi planlayan Beşiktaş, sessizliğini bozmaya hazırlanıyor. Siyah-beyazlıların Barcelona forması giyen Kevin Prince Boateng ile görüşmelere başladığı öğrenildi.

 

STOPERLERİ VIKING OLACAK - Fenerbahçe'nin önümüzdeki sezon stoperleri Danimarkalı olacak. Yönetim, Zanka ve Simon Kjaer için tüm şartları zorluyor. Teknik direktör Ersun Yanal'ın önümüzdeki sezon için iki yıldızı da takımda görmek istediği bildirildi. 

 

ARANAN KAN HERRERA - Galatasaray, Manchester United ile sözleşmesi sona eren PSG ile görüşen 29 yaşındaki yıldızı Fransızlara çalım atıp İstanbul'a getirmeyi hedefliyor. İspanyol orta sahanın minimum 5 milyon Euro yıllık istemesi ise en büyük sıkıntı. 

 

KARTAL STOPERİNİ İNGİLTERE'DE BULDU - Menajerler tarafından önerildi, Abdullah Avcı onay verdi... Manchester City'nin cüzi bir rakama göndermeye hazırlandığı Eliaquim Mangala için Beşiktaş temasları hızlandırırken, 28 yaşındaki savunmacının yıllık ücreti aşağı çekilmeye çalışılıyor.

 

DORUKHAN'DA KARAR 5 TEMMUZ'DA - Dorukhan Toköz'ün Lazio'ya gidip gitmeyeceği 5 Temmuz Cuma günü netleşecek. İtalyanlar, 22 yaşındaki oyuncu için 8 milyon Euro bonservis bedeli önerdi. Ama Beşiktaş, 12 milyon Euro'da diretiyor. Son kararı Lazio Başkanı Lotito verecek.

 

SIRA ADEBAYOR'DA - 35 yaşındaki Togolu forvet ile ikinci kez masaya oturuldu. Dünya yıldızı Obi Mikel'i alarak transfer bombasını patlatan Trabzonspor, bir başka dünya yıldızı Adebayor'a da senelik 1 milyon Euro önerdi. Artık cevap bekleniyor.

 

SALVIO İDDİASI - Portekiz'in önde gelen spor gazetesi A Bola, Galatasaray'ın Benfica'da forma giyen Salvio için teklif yaptığını duyurdu. Haberin detayında Arjantinli sağ kanat oyuncusu için Galatasaray'ın Benfica'ya satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yaptığı bilgisi de yer aldı. 

 

RODRIGUES GELİYOR - Transferde somut adımlar atmaya başlayan Fenerbahçe, Galatasaray'ın eski yıldızında da mutlu sona ulaştı. Yeşil Burun Adalı oyuncuyu Garry Rodrigues 1 yıllığına kiraladı. 

 

NZONZI İÇİN ÇİZME SEFERİ - Galatasaray Romalı futbolcuyu kiralamak için start verdi. Galatasaray Yöneticisi Şükrü Haznedar Steven Nzonzi için Roma'ya 1 senelik kiralama teklifinde bulunacak.

 

SARI KIRMIZI TANGOYA ÇEYREK VAR - Arjantinli oyuncu ile 3 yıllık sözleşme için el sıkışan Galatasaray, Fernando ile anlaşan Sevilla'ya da futbolcusunun bonservisi artı 2 milyon Euro teklif etti. İspanyollar Fernando artı 3 milyon Euro istedi. Görüşmeler olumlu sürüyor. 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.