İspanyda'da matador, canından oluyordu!

Madrid'de yapılan boğa güreşinde matador Roman Collado, kılıç ile boğaya vurmaya çalışırken boğa, boynuzunu matadora sapladı. Collado'nun atar damarında yırtık oluştuğu ve iki ameliyat geçirdiği ifade edildi.

Yaşam Yayın: 12 Haziran 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 12.06.2019 14:36:01
Editör -
Okuma Süresi: 34 sn.
2870 okunma
Google News

İspanya'nın Madrid şehrinde yapılan boğa güreşinde 26 yaşındaki matador Roman Collado, elinde kılıç ile boğaya vurup öldürmeye çalışırken boğa boynuzunu matadorun bacağına sapladı. Ardından boğa, matadoru havaya kaldırıp yere vurdu.

 

2 KEZ AMELİYAT OLDU

 

Bu sırada matadorun arkadaşları koşup boğanın dikkatini dağıtarak Collado'yu boğanın boynuzlarından kurtardı. Arkadaşları tarafından sağlık merkezine kaldırılan matadorun uyluk atar damarında yırtık oluştuğu, damarın tekrar dikilmesi için iki ameliyat geçirdiği belirtildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.