Canlı yayının günü ve saati belli oldu...

İmamoğlu- Yıldırım canlı yayınıyla ilgili beklenen son dakika açıklaması geldi. Binali Yıldırım ile Ekrem İmamoğlu bu pazar günü saat 21.00'da karşı karşıya gelecek.

Sağlık Yayın: 10 Haziran 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 10.06.2019 14:28:50
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1621 okunma
Google News

 

AK Parti Tanıtım ve Medya Başkanı Mahir Ünal ile CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi öncesi planlanan televizyon programı için anlaştı. İki isim saat 13.30'da kameraların önüne çıkarak detaylarını açıkladı. 

 

 

Buna göre İmamoğlu ile Yıldırım'ın canlı yayını 16 Haziran pazar günü gerçekleşecek. Saat 21.00'daki program uydu üzerinden tüm kanallara açık olarak verilecek. Program Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde çekilecek. Teknik alt yapı hizmetlerini CHP ve AK Parti ortaklaşa karşılayacak. Canlı yayını isteyen tüm kanallar ve internet siteleri canlı yayınla verebilecek. 

 

Binali Yıldırım - Ekrem İmamoğlu canlı yayınına ilişkin AK Parti Tanıtım ve Medya Başkanı Mahir Ünal şunları söyledi:

-''Engin Altay Bey ile yürüttüğümüz çalışmalar tamamlanmıştır. Mutabık kaldığımız protokolü paylaşacağız. 23 Haziran'da gerçekleşecek olan seçimlerin ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyoruz. Sayın Binali Yıldırım ve Ekrem İmamoğlu 16 Haziran 2019 pazar günü saat 21.00'de canlı yayında bir araya gelecekler. Yayın herhangi bir kanalda değil tüm kanallarda yayınlacak şekilde ortak yayınla gerçekleşecektir. Moderatörlüğünü İsmail Küçükkaya gerçekleştirecektir'.

Ünal, Yıldırım ile İmamoğlu'nun katılacağı programın ''eşit süre, eşit soru'' ilkesine göre yapılacağını açıkladı.

 

 

CHP'li Engin Altay ise şunları söyledi:

"Eşit süre ve eşit sorularla yapılacak. Canlı yayın programı da Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde yapılacak. Teknik ekip ise AK Parti ve CHP ekiplerinden oluşacaktır.

İmamoğlu'ndan ilk açıklama

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu ortak yayına ilişkin detaylar belli olduktan sonra ilk açıklamasını yaptı.

CHP adayı Ekrem İmamoğlu sosyal medya hesabından konuya ilişkin ilk görüşünü paylaştı ve rakibi Binali Yıldırım'a başarılar diledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.