Bayram haftası filme gitmek ister misiniz?

Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 5'i yerli 9 film vizyona giriyor.

Yaşam Yayın: 30 Mayıs 2019 - Perşembe - Güncelleme: 30.05.2019 12:24:36
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1885 okunma
Google News

Enes Batur Gerçek Kahraman

Enes Batur: Gerçek Kahraman, Youtube hesabında paylaştığı eğlenceli ve komik videolarla popülerleşen Enes Batur'un rol aldığı "Enes Batur Hayal mi Gerçek mi?" filminin devam halkası.

 

 


Astral Seyahat
 

Astral Seyahat, astral seyahat yapmakla ilgilenen üç arkadaşın başına gelen olayları konu ediyor.

 


Godzilla II: Canavarlar Kralı
 

Godzilla II: Canavarlar Kralı, Godzilla'nın Mothra, Rodan ve ezeli düşmanı olan üç başlı King Ghidorah ile çatışması ve bu esnada insanlığın var oluşunun dengesini bozmasını konu ediyor.

 


Kral Midas'ın Hazinesi
 

Kral Midas’ın Hazinesi, şans eseri buldukları define haritasının peşine düşen üç arkadaşın hikayesini konu ediyor.

 


Düzenbazlar

 

Düzenbazlar, birlikte çalışmaya karar veren iki dolandırıcı kadının hikayesini konu ediyor. İki cazibeli dolandırıcının hedefinde ise bir teknoloji milyarderi vardır.


Ma

Ma, orta yaşlarındaki bir kadın ile arkadaşlık kuran bir grup gencin başlarına gelen olayları konu ediyor. Gençler, kadının takıntılı davranışlarına maruz kaldıklarında, kendilerini korkunç olayların içerisinde bulur.


Güvercin Hırsızları
 

Güvercin Hırsızları, çaldığı güvercinler ile arkadaşının hayalini gerçekleştirmeye çalışan genç bir delikanlının hikayesini anlatıyor.


Onun Filmi
 

Onun Filmi, Su Baloğlu, Merve Bozcu'nun, sinema sektöründeki en temel soruların cevaplarını bulmak için . sektörün deneyimli isimleri ile gerçekleştirdikleri söyleşilere odaklanıyor.


Yaramazlar Takımı: Zaman Yolcuları
 

Yaramazlar Takımı: Zaman Yolcuları, zamanda yolculuk eden Krash ve arkadaşlarının başına gelenleri konu ediyor.
 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.