İmamoğlu'ndan Yıldırım’ın seçim ofisine sürpriz ziyaret

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu AK Parti'nin seçim irtibat bürosunu ziyaret etti. İmamoğlu, "Bu şehrin ne nimeti varsa yine bu şehrin insanlarıyla paylaşmak için göreve geliyorum" dedi.

Gündem Yayın: 29 Mayıs 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 29.05.2019 12:28:36
Editör -
Okuma Süresi: 56 sn.
1909 okunma
Google News

23 Haziran seçimleri kapsamında, çalışmalarını hızlandıran Ekrem İmamoğlu dün Arnavutköy’de esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

 

Seçim otobüsüne binerek vatandaşları selamlayan İmamoğlu, bir  AVM içinde bulunan AK Parti’nin seçim irtibat bürosunu ziyaret etti.

 

''Millet olduğunu hissettiren bir tavırla göreve geliyoruz''

 

Burada yaptığı konuşmada İmamoğlu, “Çok net ifade ediyorum İstanbul Büyükşehir Belediyesi 16 milyon insanın bir kurumu, bir avuç insanın değil. Sizlere söz veriyorum. Bu şehrin ne nimeti varsa yine bu şehrin insanlarıyla paylaşmak için göreve geliyorum. Bizim yandaşımız olmayacak, bizim milletimiz olacak. Bu anlayışın bitmesi lazım. Kapsayıcı, milleti çatıştırmayan ve millet olduğunu hissettiren bir tavırla göreve geliyoruz” dedi.

 

İşçilerin sorunlarını dinledi

 

Seçim ofisinde Binali Yıldırım’ın ekibiyle sohbet eden İmamoğlu öğleden sonra da Hadımköy´de bir fabrikaya giderek, bir süre işçilerin sorunlarını dinledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.