Bu konser tam not aldı...

İznik Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu tarafından Ramazan Etkinlikleri kapsamında İznik Milli İrade Meydanında Tasavvuf Konseri verildi.

Yayın: 28 Mayıs 2019 - Salı - Güncelleme: 28.05.2019 10:05:07
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
1868 okunma
Google News

 

İznik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün Organizasyonu ile İznik Belediyesi Türk Sanat Müziği Korusu Ramazan Etkinlikleri kapsamında Tasavvuf Konseri verdi. Şefliğini  Diler Yalaza'nın yaptığı koronun solistliğini İbrahim Tırnava ve İlhan Koçum yaptı.

 

Tasavvuf musikisinin ruhlara şifa en eşsiz eserlerinin icra edildiği konserde, katılımcılar İznik  Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosunun birbirinden değerli solist ve korodan Tasavvuf Musikisi dinledi. Tasavvuf musikisinin en özel eserlerinin icra edildiği konser, katılımcıları manevi bir atmosfere taşıdı. Tasavvuf Konseri izlemeye gelen vatandaşlar, alkışlarla destek verdiler. Program sonunda ise koruyu tek tek tebrik ettiler.

 

İznik Belediyesi  Türk Sanat Müziği Korosu tarafından seslendirilen Türk Tasavvuf Müziği’nin birbirinden seçkin eserleri, izleyenlerden büyük alkış aldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.