Hadise Ramazan bayramında ceplerini dolduracak!

Belçika asıllı Türk şarkıcı Hadise, Ramazan bayramında sahne alacağı Kıbrıs, Çeşme, Avusturya'dan rekor ücretler kazanarak geri dönecek.

Yaşam Yayın: 27 Mayıs 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 27.05.2019 10:46:22
Editör -
Okuma Süresi: 57 sn.
3412 okunma
Google News

Sevilen pop şarkıcısı Hadise, son olarak yayınladığı Aşk Dediğin parçasının ardından Ramazan Bayramı'nda vereceği konserleri için hazırlıklara başladı. Her yıl bayramlarda sahne alan Hadise, bu defa ünlüler arasında en çok kazanan isim olacak.

 

 

Geçtiğimiz günlerde ünlü şarkıcının bir reklam anlaşması için 2 milyon TL istediği iddia edilmişti. Reklam filmi istediği uçuk rakam nedeniyle iptal olan Hadise, Kıbrıs, Çeşme, Avusturya'da vereceği konserlerden tam 750 bin TL kazanacak. Sadece hadise değil birçok ünlü bayramda paraya para demeyecek. Peki diğer ünlüler bayramda ne kadar kazanacak?

 

GÜLŞEN: 650 bin lira/Antalya, Kıbrıs, Çeşme, Almanya

 

YILDIZ TİLBE: 650 bin lira/ Kıbrıs, Antalya, Çeşme

 

 

KENAN DOĞULU: 300 bin lira/Çeşme

 

SİBEL CAN: 450 bin lira/Kıbrıs-Antalya

 

SILA: 160 bin lira/Kıbrıs

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.