Gerçek ortaya çıktı! Enes Batur'dan evlilik açıklaması

Ünlü Youtuber Enes Batur, sosyal medya hesabından hesabından evleneceğini duyurmuş, kimseyi inandıramamıştı. Enes Batur'dan evlilik açıklaması geldi.

Yaşam Yayın: 24 Mayıs 2019 - Cuma - Güncelleme: 24.05.2019 13:04:25
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
4833 okunma
Google News

Ünlü fenomen Enes Batur, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından düğün davetiyesinin fotoğrafını paylaşarak evleneceğini duyurdu, hazırlık aşamasında damatlık provasının görüntülerini de sosyal medya hesabından paylaştı.

 

Enes Batur, geçtiğimiz günlerde düzenlenen bir törenle Tulu Bacı ile nikah masasına oturdu. Ünlü YouTuber'ın düğününden kareler sosyal medyada paylaşıldı. Ancak Enes Batur'un takipçileri evlendiğine inanmadı. 

 

Enes Batur, kullandığı kırmızı spor arabasını gelin arabası yaparak kendisi kullandı. 

 

Youtube'da 10 milyon takipçisi olan Batur'un yakında vizyona girecek filmi için reklam yaptığı söylenirken, bazı takipçileri ise bu organizasyonun yeni filmden bir sahne için gerçekleştiğini iddia etti.

 

Enes Batur, sosyal medya hesabından düğün karelerini paylaşarak şu açıklamayı yaptı: ''21 yaşında yolun başındayım, hayatımın en büyük ve en doğru kararını aldım, yol arkadaşımı buldum.

 

Acı tatlı günleri birer anı olarak geride bırakırken, umut ve sevgi dolu bir geleceğe ilk adımı atmış olmanın tarif edilmez mutluluğu içerisindeyim.

 

Sonsuzluğun madalyası bir hayat arkadaşı... Bu mutluluktan öte daha ne olabilir bilmiyorum. Sadece bu duygunun yaşanmadan tarif edilemeyeceğini biliyorum. 

 

Sizler ve diğerleri için tek temennim, bu mutluluğu yaşamaktan korkmayın. Unutmayın, hiç birşey için erken, hiçbir şey için geç değildir...''

 

Ancak paylaşımda dikkatlerden kaçmayan bir detay vardı. Enes Batur'un son paylaşımında yanında yer alan kişi  oyuncu Damla Aslanalp'dı. Batur fotoğraflarda Aslanalp'ı da etiketledi. Aslanalp, Batur'un son filminde rol alıyor. Bu paylaşım, Batur'un takipçilerinin 'reklam' iddiasını doğrular nitelikteydi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.