İstanbul Belediye binasında intihar girişimi

Esenyurt Belediyesi'ne giren bıçaklı kişi, çevreye tehditler savurarak intihar girişimin bulundu. Uzun uğraşlar sonucunda ikna edilen öfkeli şahsın evini sürekli su basması nedeniyle belediyeyi bastığı öğrenildi.

Asayiş Yayın: 24 Mayıs 2019 - Cuma - Güncelleme: 24.05.2019 11:56:14
Editör -
Okuma Süresi: 47 sn.
1471 okunma
Google News

Esenyurt'ta evini su bastığını ileri süren bir kişi, bıçakla belediye binasına girerek intihar edeceğini söyledi. Polisin ikna ettiği adam gözaltına alınarak ifade için karakola götürüldü.

 

EVİNİ SÜREKLİ SU BASIYORMUŞ

 

Sabah saatlerinde ismi henüz öğrenilemeyen bir kişi elindeki bıçakla Esenyurt Belediyesi'ne geldi. Evinin yapımı sırasında yanlış bağlantı yüzünden sürekli evine su bastığı öğrenilen adam, boğazına bıçağı dayayarak intihar etmek istediği söyledi.

 

İFADESİ ALINMAK ÜZERE EMNİYETE GÖTÜRÜLDÜ

 

Olay yerine gelen polis ekiplerinin ikna etmeye çalıştığı şahıs yaklaşık 1 saat boyunca bıçağı elinden bırakmadı. Bir süre sonra ikna olduğu öğrenilen şahıs polis tarafından otopark kapısından çıkartılarak ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.