Bu reklam filmi tıklanma rekorları kırıyor

BMW’den Mercedes CEO’suna ters köşe emeklilik tebriği

Yaşam Yayın: 23 Mayıs 2019 - Perşembe - Güncelleme: 23.05.2019 13:13:07
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3784 okunma
Google News

Daimler AG CEO’su Dieter Zetsche, CEO’luk görevini 13 yıl boyunca sürdürmesinin ardından emeklilik kararı almıştı. Daimler AG markalarından Mercedes-Benz’in liderliğini de uzun yıllar boyunca üstlenen Zetsche, 1976’dan bu yana yer aldığı şirketten bugün ayrılırken, şirketle yıllardan bu yana sıkı bir rekabet içerisindeki BMW de bu ayrılığı muazzam bir fırsata çevirdi.

 

BMW’nin bugün yayınladığı reklam filminde ilk olarak Dieter Zetsche’nin şirketteki son gününü; alkışlar arasında çalışanlarla vedalaşmasını, kartını bırakıp, Mercedes-Benz otomobiliyle evinin yolunu tutuşunu izliyoruz… Bir parça karanlığın ardından da BMW’nin olağanüstü hamlesini.

 

Markanın sonunda Zetsche’ye rekabete katkılarından ötürü teşekkürlerini sunduğu ve sosyal medyada “Emeklilik geçmişinizi geride bırakıp, geleceğinizi kucaklamaktır” satırlarıyla paylaştığı filmde BMW i8 Roadster’ın tanıtımı yapılıyor.

 

BMW’nin marka yönetimi ve pazarlamasından sorumlu isim Jens Thiemer’in yakın geçmişte Mercedes CMO’su olarak görev aldığını da ekleyelim.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.