LÖSEV bir geleneği daha hayata geçirildi..

LÖSEV Lösemili Çocuklar Vakfı tarafından her yıl Ramazan ayında düzenlenen Geleneksel İftar Yemeği, Bursa ailelerini buluşturdu.

Yayın: 16 Mayıs 2019 - Perşembe - Güncelleme: 16.05.2019 10:05:00
Editör -
Okuma Süresi: 55 sn.
1973 okunma
Google News

Ekonomik zorluklar içinde uzun bir tedavi sürecinden geçen lösemili çocuklar ve ailelerine yalnız olmadıklarını hissettirmek ve moral kazanmalarını sağlamak amacıyla düzenlenen ve Türkiye’nin dört bir yanında hayata geçirilen geleneksel LÖSEV iftar yemekleri, Bursalı Ailelerini bir araya getirdi.

 

Bursa’da LÖSEV’e kayıtlı lösemi ve kanser hastaları iftar yemeğinde buluştu. Çekirge İstasyon Kır Bahçesi ev sahipliğinde Bursa’da yaşayan hasta ve ailelerinin katılımıyla gerçekleşen iftar yemeğinde oruçlar dualarla açıldı. Mehmet Eren İlahi Grubu ve Semazen ekibinin gösterisi büyük beğeni toplarken, lösemili çocuklar da Karagöz Tiyatrosu ile eğlenceli vakit geçirdi.   

 

LÖSEV aileleri iftarın ardından bağışçılara dualarla teşekkürler ederek, LÖSEV çatısı altında buluşmaktan duydukları memnuniyeti de dile getirdi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.