Kraliyet bebeğinin adı açıklandı

Meghan Markle ve Prens Harry'nin 6 Mayıs Pazartesi günü dünyaya gelen bebeğinin ismi açıklandı. İngiltere tahtının 7. varisi olan erkek bebeğin adı Archie Harrison Mountbatten-Windsor olarak belirtildi.

Dünya Yayın: 09 Mayıs 2019 - Perşembe - Güncelleme: 09.05.2019 11:31:51
Editör -
Okuma Süresi: 45 sn.
2488 okunma
Google News

Meghan Markle ve Prens Harry, 6 Mayıs Pazartesi günü dünyaya gelen bebeklerinin ismini duyurdu. Erkek bebeğin adı Archie Harrison Mountbatten-Windsor olarak açıklandı.

Alman Archibald isminin kökeninden gelen Archie "cesur" anlamına geliyor. Harrison ise Harry'nin oğlu demek.



Mountbatten-Windsor soyadı Prens Harry'nin babaannesi İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth Alexandra Mary Windsor ve eşi Edinburgh Dükü Prens Philip Mountbatten'ın soyundan gelen kişiler tarafınca kullanıyor.

Çocuğun ilk fotoğrafları Meghan Markle'ın Londra'da bir hastanede yaptığı doğumdan iki gün sonra çekildi.Tahtın yedinci varisinin ilk fotoğrafları, Windsor Kalesi'ndeki St George's Hall'da çekildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.